Ολυμπιακός: Ο El Mago Ζέλσον έχει 3 γκολ στα 3 τελευταία φιλικά (vids)

Ο Ζέλσον

bet365

Ο Πορτογάλος διεθνής εξτρέμ έχει διαρκώς ανοδική πορεία στα φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού και ενώ βρήκε 2 φορές δίχτυα στον φιλικό αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς αποδεικνύεται ως μία από τις πιο σημαντικές σταθερές στην προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού ως τώρα. Από έναν παίκτη της ποιότητας του Ζέλσον δεν περιμένει κανείς την απόλυτη αμυντική και τακτική προσήλωση όμως αναμένεται να ξεδιπλώσει τις δημιουργικές και επιθετικές αρετές του, κάτι που έχει κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Στα 3 τελευταία φιλικά με Τερνάνα, Ρόμα και Φόρεστ ο Ίβηρας έχει σκοράρει 3 φορές (1 με Τερνάνα και 2 με Φόρεστ) και απέναντι στην αγγλική ομάδα ήταν ο μόνος ουσιαστικά διακριθέντας από τους βασικούς παίκτες. Ο Ζέλσον δείχνει πώς έχει βρει για τα καλά την αυτοπεποίθησή του ενώ και τα 2 τέρματά του κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν απόρροια προσωπικής ενέργειας. Το πρώτο με φοβερό σόλο και το 2ο με προσωπική επιμονή και... ριμπάουντ για να σκοράρει.

Γενικότερα ο Ζέλσον είναι ένας παίκτης που ήδη... ξεσηκώνει τον κόσμο αλλά υπάρχουν δύο σημαντικές παράμετροι. Να μπορέσει να είναι υγιής και μακριά από τα περσινά του προβλήματα αλλά και να κρατήσει σταθερότητα στην καλή του απόδοση.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς πάντως μετά το φιλικό με τη Φόρεστ δήλωσε στο MEGA: «Ήταν μία πολύ καλή περίοδος προετοιμασίας. Ήμασταν δυνατοί σε όλα τα φιλικά. Νιώθω σε καλή κατάσταση. Το τελευταίο φιλικό στην Κύπρο πρέπει να το πάρουμε σοβαρά και πρέπει να νικήσουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα