Ολυμπιακός: Ο δημιουργικός ρόλος του Ορτέγα που έφτιαξε το γκολ του Βέλντε (vids)

Οι Βέλντε και Ορτέγα

bet365

Ο Αργεντίνος διεθνής αριστερός μπακ για ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού έβγαλε καλά δημιουργικά χαρακτηριστικά συμβάλλοντας στην επίτευξη του 3-4 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σε επίπεδο φιλικών προετοιμασίας ο Φρανσίσκο Ορτέγα συμβάλλει σημαντικά στο δημιουργικό και το επιθετικό σκέλος. Με τη Νότιγχαμ Φόρεστ όμως ήρθε από τον πάγκο και όχι μόνο έφτιαξε φάσεις αλλά είχε συμμετοχή και στο τέρμα του Κρίστοφερ Βέλντε στο 3-4.

Ο Φρανσίσκο Ορτέγα αφού είχε φτιάξει ευκαιρία για τον Γιάρεμτσουκ στο 74' είχε στη συνέχεια συμβολή στο 3-4. Μένοντας ψηλά και σε ρόλο... χαφ στο 89' έκλεψε ιδανικά τη μπάλα και την έβγαλε στον Βέλντε που με φοβερή ατομική ενέργεια βρήκε δίχτυα. Μάλιστα αυτός ο τρόπος είναι ακριβώς αυτό που ζητά ο κόουτς Μεντιλίμπαρ. Οι παίκτες του να μένουν με καλές τοποθετήσεις ψηλά, να πρεσάρουν, να κλέβουν μπάλες και είτε να δημιουργούν καλές προϋποθέσεις για γκολ είτε να σκοράρουν.

Ο Ορτέγα γενικά ήταν ένας από τους λόγους που άλλαξε προς το καλύτερο η εικόνα του Ολυμπιακού στο β' μέρος. Εκεί όπου σχεδόν όλες οι αλλαγές του Ισπανού στο φιλικό με τη Φόρεστ απέδωσαν από καλά έως πολύ καλά.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα