Ολυμπιακός, μεταγραφές: Όλα δείχνουν επιστροφή Ποντένσε

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Όλα δείχνουν επιστροφή Ποντένσε

Ο Ποντένσε

bet365

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πώς έχει βάλει σε καλή τροχιά την επιστροφή του Πορτογάλου σταρ την ώρα που θα ενισχυθεί περαιτέρω το προσεχές διάστημα.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε - σε αυτή τη χρονική συνθήκη - είναι ο αγαπημένος παίκτης των φίλων του Ολυμπιακού. Ο πλέον αγαπημένος τους όλες αυτές τις μέρες καθώς περιμένουν τα τελικά και καλά νέα για την επάνοδό του στο ρόστερ των Πειραιωτών. Σε αυτή τη φάση οι οιωνοί παραμένουν θετικοί για το come back ενός τόσο σημαντικού και επιδραστικού παίκτη αλλά και τόσο κομβικού τη χρονιά που μας πέρασε. Δεν αποκλείεται μάλιστα το deal να οριστικοποιηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν από την Αγγλία εξακολουθούν να δείχνουν την... έξοδο του Ποντένσε από την ομάδα της Γουλβς (αλλά και ότι οι Πειραιώτες έχουν βάλει σε καλό δρόμο την υπόθεσή του) οπότε ουσιαστικά είμαστε σε ένα διάστημα που αναμένουμε το happy end της υπόθεσης αυτής και για τον ίδιο τον παίκτη και για τον Ολυμπιακό. Σε μία εξέλιξη που θα τον φέρει στη θητεία του Νο3 στους Ερυθρόλευκους. Ο 28χρονος που εκτός από το Conference με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει και ένα Πρωτάθλημα, μετράει με τη φανέλα του 115 αγώνες με 28 τέρματα στο σύνολο.

Σε σχέση με τις άλλες θέσεις οι Πειραιώτες αναμένεται να ενισχυθούν και στο κέντρο της άμυνάς τους με έναν πιο έμπειρο - από τους ήδη υπάρχοντες - στόπερ. Αυτή μοιάζει να είναι η αμέσως επόμενη πιο σίγουρη κίνηση. Θα σταματήσουν οι προσθήκες εδώ; Όχι. Όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Gazzetta υπάρχουν και άλλα ανοιχτά μέτωπα και δεν είναι καθόλου απίθανο πλην του Ποντένσε να περιμένουμε άλλες 3-4 προσθήκες (στόπερ, αριστερός μπακ, μεσοεπιθετικός και υπό προϋποθέσεις και ένας ακόμα φορ).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα