Ολυμπιακός, μεταγραφές: Σε πρώτο πλάνο η οριστικοποίηση της επιστροφής των Κάρμο και Ποντένσε

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Σε πρώτο πλάνο η οριστικοποίηση της επιστροφής των Κάρμο και Ποντένσε

Ο Ποντένσε

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει σε αυτή τη φάση ως βασικά του μεταγραφικά ζητούμενα την επιστροφή του Ανγκολέζου στόπερ και του Πορτογάλου διεθνούς εξτρέμ της Γουλβς.

Είναι ξεκάθαρο πώς οι Πειραιώτες δεν έχουν ξεμπερδέψει με τα μεταγραφικά τους θέματα. Όπως επίσης παραμένει σαφές ότι η επάνοδος των Ποντένσε και Κάρμο στο ρόστερ του Ολυμπιακού εξακολουθεί να αποτελεί έναν βασικότατο στόχο της ομάδας.

Από τη μία είναι η υπόθεση του στόπερ Νταβίντ Κάρμο που και δεν βρίσκει επαρκή χρόνο στην Πόρτο και που ο σύλλόγος του ψάχνεται μεταγραφικά για άλλον κεντρικό αμυντικό. Οι Ερυθρόλευκοι για σημαντικότατο διάστημα είχαν άλλωστε σε πρώτο τους πλάνο για τη θέση του στόπερ τον σχεδόν δίμετρο σέντερ μπακ και είχαν φτάσει τον Ιούλιο σχεδόν μία ανάσα από την επιστροφή του.

Από την άλλη είναι ο Ποντένσε που με κάθε τρόπο έχει μεταφέρει προς τη διοίκηση της Γουλβς ότι θέλει να γυρίσει στον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Και αυτό το έχει κάνει ανεξαρτήτως των κρούσεων που υπάρχουν για εκείνον από αραβικές ομάδες και από συλλόγους όπως η Αλ Σαμπάμπ (για την οποία έκανε λόγο ο Ιταλός ρεπόρτερ Τζιανλουίτζι Λονγκάρι).

Ένας Ποντένσε του οποίου την περίπτωση είχε βάλει ήδη σε καλό δρόμο ο Ολυμπιακός. Οι εκτιμήσεις συνεχίζουν να αναφέρουν πώς και για τις 2 αυτές υποθέσεις οι οριστικές εξελίξεις θα προκύψουν εντός των επόμενων ημερών. Και βέβαια έχουμε να κάνουμε με 2 παίκτες που αναμφίβολα θα ανεβάσουν για τα καλά το επίπεδο του Ολυμπιακού και που πέρυσι είχαν καταλυτικό ρόλο στην πορεία του (και ειδικά σε αυτήν της Ευρώπης με την κατάκτηση του Conference).

Στην περίπτωση του Πορτογάλου ωστόσο να θυμίσουμε πως πήρε χρόνο συμμετοχής ερχόμενος από τον πάγκο στην πρεμιέρα της Γουλβς και την ήττα από την Αρσεναλ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα