Ολυμπιακός: Οι... φευγάτοι και οι επόμενες 2+2 μεταγραφές

Ολυμπιακός: Οι... φευγάτοι και οι επόμενες 2+2 μεταγραφές

Ο Κάρμο

bet365

Ο Ολυμπιακός έως και το τέλος των μεταγραφών θα έχει και να δώσει παίκτες αλλά και να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού του.

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα... δρόμο σε σχέση με τα μεταγραφικά του και το ενδιαφέρον από πλευράς επικαιρότητας και νέων στοιχείων / δεδομένων θα κορυφωθεί έως τις 04/09 που θα πρέπει να δηλώσει λίστα για την Ευρώπη. Έχει ακόμα και παίκτες που είναι ιδιαίτερα πιθανό ή σχεδόν βέβαιο πώς θα αποχωρήσουν αλλά και ποδοσφαιριστές που είτε επιδιώκει να γυρίσουν είτε είναι να αποκτήσει.

Αναφορικά με τον τωρινό κορμό της ομαδας ο στόπερ Βέζο δεν υπολογίζεται καθόλου και θα αποχωρήσει. Εκτός από τον Βέζο υπάρχει και ο Μπιανκόν για τον οποίο υπάρχουν κρούσεις από το εξωτερικό και είναι ανοιχτό - επίσης - το να φύγει. Υπάρχει βέβαια και το σκέλος των... κομμένων (εκτός από τον Βέζο είναι και οι Γκοτζαμανίδης, Ανδρούτσος και Ραντζέλοβιτς). Κατά τα άλλα μένει να καταλήξει ο κόουτς Μεντιλίμπαρ για το ποια από τα παιδιά των Νέων θα χρησιμοποιεί πιο τακτικά.

Σε επίπεδο προσθηκών έχετε ήδη διαβάσει για την προσπάθεια που γίνεται για το come back των Κάρμο και Ποντένσε στο ρόστερ των Πειραιωτών. Εκτός από τις δύο αυτές μεταγραφές (αν δεν υλοποιηθούν οι συγκεκριμένες, θα αποκτηθούν άλλοι παίκτες στις ίδιες θέσεις) υπάρχουν και επιπλέον δύο ανοιχτά μέτωπα.

Ένα για έξτρα αριστερό μπακ δίπλα στον Ορτέγα (ο οποίος δεν πήγε καλά αγωνιστικά στην πρεμιέρα με τον Βόλο) και ένα επιπλέον για μεσοεπιθετικό. Προς ώρας πάντως δεν προκύπτει τίποτα δεδομένο για την πιθανότητα να επανέλθουν στο προσκήνιο οι υποθέσεις των Φορτούνη και Ορτα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα