Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει πολλά μπράβο που έδωσε ευκαιρία στον Κωστούλα και στηρίζει τους μικρούς

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει πολλά μπράβο που έδωσε ευκαιρία στον Κωστούλα και στηρίζει τους μικρούς

Δημήτρης Τομαράς Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει πολλά μπράβο που έδωσε ευκαιρία στον Κωστούλα και στηρίζει τους μικρούς

bet365

Με αφορμή το γεγονός ότι βρέθηκαν άνθρωποι να κριτικάρουν (αλήθεια τώρα;) την απόδοση του Μπάμπη Κωστούλα με τον Βόλο ο Δημήτρης Τομαράς καταθέτει στο Gazzetta την οπτική του.

Καλώς ή κακώς τα social media επηρεάζουν την καθημερινότητά μας. Καλώς ή κακώς εκεί πολύς κόσμος βρίσκει το βήμα του και μπορεί να εκφέρει απόψεις ή και να βγάζει... απωθημένα. Αρκετές φορές η κατάσταση ξεφεύγει, ακόμα και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Και φυσικά ούτε ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η απόδοση του Μπάμπη Κωστούλα στο Βόλος - Ολυμπιακός και το πώς σχολιάστηκε από αρκετούς χρήστες του διαδικτύου. Προσωπικά μου έκανε αρνητική εντύπωση το γεγονός πώς βρέθηκαν άνθρωποι να κριτικάρουν και να σχολιάσουν με αρνητικό τρόπο τον νεαρό στράικερ.

Ο Κωστούλας είναι ένα παιδί από τα... σπλάχνα του Ολυμπιακού που αξίζει την ευκαιρία του όπως όλα τα ταλαντούχα παιδιά. Ο Μεντιλίμπαρ δεν έβαλε με τον Βόλο 7 ή 8 πιτσιρικάδες. Έβαλε έναν. Επίσης εάν αυτά τα παιδιά δεν παίξουν σε αυτά τα παιχνίδια πότε θα παίξουν;

Για μένα λοιπόν αξίζει πολλά μπράβο ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρόλευκων, που βάζει αυτά τα παιδιά να παίζουν στον Ολυμπιακό και τα στηρίζει. Ο ίδιος εξήγησε εξάλλου πώς ο Κωστούλας το κέρδισε το δικαίωμα να είναι στο ρόστερ και να παίξει βασικός στο ματς του Πανθεσσαλικού.

Και όπως διαφαίνεται και άλλα νέα παιδιά θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στην πρώτη ομάδα. Και υπάρχουν μπροστά παιχνίδια που θεωρητικά είναι πιο εύκολα και επιτρέπουν στον Βάσκο τεχνικό να το κάνει αυτό.

Ας καταλήξουμε επιτέλους στο τι θέλουμε!

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Youth League πολύς κόσμος είχε την άποψη πώς αυτή η φουρνιά αξίζει να αξιοποιηθεί σε επίπεδο πρώτης ομάδας. Η διοίκηση, ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ο κόουτς Μεντιλίμπαρ ήταν εξαρχής προς αυτήν την κατεύθυνση.

Δεν γίνεται λοιπόν από τη μία να διατυπώνονται απόψεις ότι ο Κωστούλας δικαιούται να πάρει συμμετοχές στην α' ομάδα και μετά να... ακυρώνονται αυτές με σχόλια του τύπου πώς δεν ήταν θετικός με τον Βόλο. Ασχέτως πώς ο νεαρός φορ κλέβοντας προσωρινά τη μπάλα από τον γκολκίπερ Σιαμπάνη βρέθηκε μία ανάσα από ένα γκολ τι περίμεναν όλοι όσοι σχολιάζουν; Αυτά τα νέα παιδιά θέλουν σωστή διαχείριση και ανάλογη αντιμετώπιση αλλά και σεβασμό απ' όλους. Τώρα ξεκινάνε. Τώρα αρχίζει η ποδοσφαιρική τους διαδρομή.

Προσωπικά αυτό που εύχομαι είναι αυτά τα παιδιά να τα καταφέρουν. Και είτε να καταξιωθούν στον Ολυμπιακό είτε να πετύχουν γενικότερα στην ποδοσφαιρική τους πορεία.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.