Παναθηναϊκός: Το «αντίο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Πελίστρι

Newsroom
Πελίστρι
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε τον Φακούντο Πελίστρι και τού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός πυροδότησε κι επίσημα τη... βόμβα «Φακούντο Πελίστρι» και έντυσε στα «πράσινα» τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό από την Ουρουγουάη.

Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχαιρέτησε τον 22χρονο και τού ευχήθηκε τα καλύτερα όσον αφορά στην πορεία του στην Ελλάδα και το «τριφύλλι».

«Μια σπίθα δημιουργίας με ακούραστη εργατικότητα. Ευχαριστούμε Φακούντο. Καλή τύχη στα επόμενά σου βήματα. Ο Ουρουγουανός θα πάει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, μετά από τέσσερα χρόνια στην Γιουνάιτεντ», ανέφεραν στα social media οι Κόκκινοι Διάβολοι, ενώ και στην επίσημη ανακοίνωσή τους δεν παρέλειψαν να τού ευχηθούν καλή επιτυχία και να τον ευχαριστήσουν για την προσφορά του στον σύλλογο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα