Γκαρνάτσο σε Πελίστρι: «Τα καλύτερα θα έρθουν σύντομα για εσένα»

Γκαρνάτσο σε Πελίστρι: «Τα καλύτερα θα έρθουν σύντομα για εσένα»

Newsroom
ΠΕΛΙΣΤΡΙ

bet365

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο αποχαιρέτησε τον Φακούντο Πελίστρι που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό και του ευχήθηκε τα καλύτερα.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού αποτελεί εδώ και λίγα 24ωρα ο Φακούντο Πελίστρι. Μάλιστα ο νεαρός Ουρουγουανός εξτρέμ έκανε και το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» στο στήθος καθώς πρόλαβε να αγωνιστεί απέναντι στη Λανς, σχεδόν 30 ώρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του.

Μετά τον Μπρούνο Φερνάντες που τον αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα στα social media, σειρά πήρε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Ο Αργεντινός εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποθέωσε μέσα από τα social media το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον του.

«Φίλος και αδερφός. Ένας από τους καλύτερους που μου χάρισε το ποδόσφαιρο, τρία χρόνια αξέχαστες στιγμές μαζί. Καταπληκτικός παίκτης αλλά κυρίως καταπληκτικός άνθρωπος.

Σου εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον σου, αξίζεις όλα τα καλύτερα και τα σπουδαία πράγματα θα έρθουν σύντομα στον δρόμο σου! Σε αγαπώ τόσο πολύ».

PELLISTRI

pell

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα