Stoiximan Super League: Πρεμιέρα στη 2η αγωνιστική με τρία παιχνίδια

Ο Ουάρντα

bet365

Τρεις αναμετρήσεις έχει η πρώτη ημέρα της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η αρχή γίνεται με το Ηράκλειο και το ΟΦΗ – Ατρόμητος, ενώ μετά θα έχουμε το Πανσερραίκός – ΟΦΗ και η μέρα κλείνει με το ΑΕΚ – Λαμία.

Και η 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, όπως έγινε και με την 1η θα ολοκληρωθεί σε τρεις ημέρες. Σήμερα Σαββάτο το πρόγραμμα έχει τρεις αγώνες. Η αρχή γίνεται στις 19:30 και στο Ηράκλειο, εκεί όπου ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, στο μεγάλο ντέρμπι θα λέγαμε της ημέρας. Μισή ώρα αργότερα στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Άρη, σε ένα επίσης ενδιαφέρον παιχνίδι, ενώ η πρώτη ημέρα της 2ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί στην OPAP Arena με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Λαμία.

Ντέρμπι στο «Γεντί Κουλέ»

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Ατρόμητο (19:30). Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για να βρεθούν στις θέσεις 5-8 και είναι λογικό να θεωρείται ντέρμπι. Την 1η αγωνιστική οι Κρητικοί ηττήθηκαν από την ΑΕΚ στην OPASP Arena με 3-0, ενώ οι Περιστεριώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Άρη στο Περιστέρι με 1-1.

Στα αγωνιστικά οι Κρητικοί θα κατέβουν με τον Σενγκέλια που δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα, ενώ εκτός έμεινε ο Νέιρα. Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην 20μελή αποστολή τους: Χριστογεώργο, Μπάουμαν, Μαρινάκη, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδη, Γκονζάλες, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Καραχάλιο, Ριέρα, Γκαγιέγος, Αποστολάκη, Κουτεντάκη, Μπάκιτς, Ισέκα, Χιμένες, Νους, Σενγκέλια και Γιουνγκ..

Από την πλευρά του Ατρομήτου στην αποστολή είναι ο Καρλίτος, ενώ δεν υπάρχει κάποια απουσία. Την αποστολή αποτελούν οι: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Σάλτας, Αθανασίου, Πομόνης, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Καραμάνης, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου.

Ενδιαφέρον παιχνίδι και στις Σέρρες

Μισή ώρα αργότερα από τον αγώνα το «Γεντί Κουλέ» θα αρχίσει στις Σέρρες η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Άρη. Οι Σερραίοι στην πρεμιέρα ηττήθηκαν δύσκολα με 3-2 από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, ενώ οι Θεσσαλονικείς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στα αγωνιστικά ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει μαζί του τους Χατζηστραβό και Σοφιανό, ενώ στην αποστολή για πρώτη φορά μπήκε ο Αλγερινός, Μοχάμεντ Σαλίμ Φαρές. Αναλυτικά την αποστολή, από την οποία θα «κοπούν» δυο πριν τη σέντρα αποτελούν οι: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Λιάσος, Στάικος, Ντέλετιτς, Ματίας Τομάς, Σαλαζάρ, Μπετανκόρ (πιθανή ενδεκάδα), Κατσίκας, Τσομπανίδης, Φαρές, Κουτσογούλας, Καραμανώλης, Καρασαλίδης, Καπτούμ, Περούτσι, Μασκανάκης, Γκίγκιτς και Παπαβασιλείου.

Όσον αφορά τον Άρη, οι Σίστο και Νταρίντα είναι κανονικά στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι Σουλεϊμάνοφ, Ζαν Ζουλ, αλλά και οι Φατόρε, Πάβισιτς. Αναλυτικά την αποστολή των «κιτρίνων» αποτελούν οι: Κουέστα, Σίντκλεφ, Μάγιο, Μοντόγια, Φρίντεκ, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Μανού Γκαρσία, Σίστο, Σαβέριο, Σαμόρα, Ντιαντί, Λορέν, Φετφατζίδης και Παναγίδης.

Φαβορί η ΑΕΚ στο τρίτο παιχνίδι

Η αυλαία της πρώτης ημέρας θα πέσεις στις 21:30 στην OPAP Arena με την ΑΕΚ να υποδέχεται την Λαμία. Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεκίνησαν με νίκη το πρωτάθλημα. Η Ένωση επικράτησε με άνεση του ΟΦΗ με 3-0 επίσης εντός έδρας, ενώ οι Λαμιώτες πέρασαν από το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού με 1-0.

Στα αγωνιστικά της ΑΕΚ που είναι και το φαβορί της αναμέτρησης, ο Ματίας Αλμέιδα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, πέραν των δύο ήδη γνωστών και αναφερόμαστε στις απουσίες των Μπρινιόλι και Γιόνσον που είναι τραυματίες.

Από την άλλη ο Μαρίνος Σατσιάς δεν θα έχει μαζί του τους Λέικ, Βιτλή, Νούνιες και Γκουϊντό. Αναλυτικά την αποστολή της Λαμία αποτελούν οι: Ρατόν, Κόστιτς, Σουρδής, Ντεντάκης, Σαραμαντάς, Αντρέντε, Σάντμπεργκ, Ρινγκ, Γυφτομήτρος, Γιαννούτσος, Μέκιτς, Μπικόφ, Αθανασακόπουλος, Δοϊρανλής, Μαργαρίτης, Τσιάκας, Φουρτάδο, Βλαχομήτρος, Σιμόνι και Τερεζίου.

Πρεμιέρα και στην ένωση των Cosmote, NOVA

Οι αγώνες του Σαββάτου θα είναι και οι πρώτοι που θα μεταδοθούν μετά την μεγάλη συμφωνία που έχουν κάνει η Cosmote TV με τη NOVA. Δηλαδή ένας συνδρομητής της πρώτης, θα μπορεί να δει και το παιχνίδι (1 στην προκειμένη) της δεύτερης και ένας συνδρομητής της δεύτερης να δει και τα δύο παιχνίδια που θα δείχνει η πρώτη, σε μια πραγματικά ιστορική συμφωνία.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου

19:30 ΟΦΗ – Ατρόμητος (Cosmote Sports 2)
20:00 Πανσερραϊκός – Άρης (Novasports Prime)
21:30 ΑΕΚ – Λαμία (Cosmote Sports 1)

Η βαθμολογία μετά την πρώτη αγωνιστική

1. ΑΕΚ 3
2. Ολυμπιακός 3
3. ΠΑΟΚ 3
4. Αsteras Aktor 3
5. Λαμία 3
6. Αρης 1
7. Ατρόμητος 1
8. Athens Kallithea 1
9. Λεβαδειακός 1
10. Παναιτωλικός 0
11. Πανσερραϊκός 0
12. Παναθηναϊκός 0
13. Βόλος 0
14. ΟΦΗ 0

Η αγωνιστική (2η)

Σάββατο 24 Αυγούστου

ΟΦΗ – Ατρόμητος (7.30μμ)
Πανσερραϊκός – Αρης (8μμ)
ΑΕΚ – Λαμία (9.30μμ)

Κυριακή 25 Αυγούστου

Αsteras Aktor – Βόλος (7μμ)
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (8.30μμ)
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός (9μμ)

Δευτέρα 26 Αυγούστου

Ολυμπιακός – Αthens Kallithea (8.30μμ)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα