Ολυμπιακός, μεταγραφές: Εξι εκατ. ευρώ δίνει για τον Ποντένσε στη Γουλβς, τι προσφέρουν οι Άραβες

Ο Ποντένσε

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε εξακολουθεί να αποτελεί έναν διακαή πόθο του Ολυμπιακού που σύμφωνα με πληροφορίες η πρότασή του προς τη Γουλβς είναι της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ. Τα δεδομένα με Αλ Σαμπάμπ και άλλες αραβικές ομάδες.

Κεφάλαιο Ντάνιελ Ποντένσε. Ένας παίκτης που φόρεσε πέρυσι ή για την ακρίβεια και πέρυσι τη φανέλα του Ολυμπιακού και που οι Πειραιώτες τον θέλουν πίσω. Σε αυτή τη φάση η Γουλβς - όπως έχουμε τονίσει ξανά - δεν έχει πρόταση στα 10 εκατ. ευρώ που ζητάει και ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα κρατούσε σκληρή στάση ως προς τις διαπραγματεύσεις με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την πρότασή του για τον Ποντένσε στα 6 εκατ. ευρώ. Από την άλλη η Αλ Σαμπάμπ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη φτάνοντας μαξ τα 7 εκατ. ευρώ με τον Ποντένσε πάντωςς να μην δείχνει... ζεστός στο να κλείσει εκεί. Η Αλ Σαμπάμπ εκτός των άλλων είχε και το stop από την αρμόδια επιτροπή καθώς μπορεί να εγγυηθεί τα λεφτά μόνο του πρώτου χρόνου του συμβολαίου του Πορτογάλου και όχι για τρία χρόνια.

Ο Πορτογάλος winger επίσης - που γενικά έχει ζήτηση σε αραβικές ομάδες αλλά όχι άλλη πρόταση πλην της Αλ Σαμπάμπ - τέθηκε και στα υπ' όψιν της NEOM Sports Club, ομάδα στην οποία βρίσκεται ως γνωστόν ο Κούλης Δουρέκας. Ο Δουρέκας ως αθλητικός διευθυντής ποδοσφαίρου της NEOM Sports Club παρά το γεγονός πώς η ομάδα του ψάχνει μεσοεπιθετικό με τα χαρακτηριστικά του Ποντένσε όντας στέλεχος επί σειρά ετών στον Ολυμπιακό (και μετά στη Φόρεστ) όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Σαουδική Αραβία ούτε καν συζήτησε τέτοιο ενδεχόμενο λόγω των δεσμών του με τους Πειραιώτες αλλά και βέβαια επειδή διεκδικούν τον παίκτη. Δεν θα έκανε ποτέ κίνηση για οποιονδήποτε παίκτη που ενδιέφερε ή ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό ή ακόμα και για παίκτη που θα έμενε ελεύθερος από τους Πειραιώτες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα