Ολυμπιακός, μεταγραφές: Οι νέες πιθανότητες των Ερυθρόλευκων για τον Ορτα και έναν επιπλέον χαφ

Ο Ορτα

bet365

Η προσθήκη του Αντρέ Ορτα από εκεί που έδειχνε πολύ δύσκολη για τον Ολυμπιακό αποκτά νέες πιθανότητες να υλοποιηθεί για την επερχόμενη περίοδο.

Ο Αντρέ Ορτα ήταν μία υπόθεση που ενώ ο Ολυμπιακός την είχε ουσιαστικά κλείσει η Μπράγκα αρχικά άλλαξε τις αξιώσεις της σε οικονομικό επίπεδο και στη συνέχεια άλλαξε και προπονητή με τον Καρβαλιάλ να θεωρεί πολύ σημαντικό τον παίκτη. Ωστόσο τα τελευταία 24ωρα φαίνεται πώς οδηγούμαστε και σε εκεί σε μία αλλαγή του status της περίπτωσης αυτής.

Ο Ολυμπιακός εξαρχής ήθελε να εντάξει τον Ορτα στο δυναμικό του. Αυτό δεν διαφοροποιήθηκε ποτέ. Απλώς σε αυτή τη φάση οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι με τις πιθανότητες για να γίνει ένα deal για την απόκτησή του να αυξάνονται (ξανά). Εξάλλου το τεχνικό staff των Πειραιωτών τον παίκτη αυτόν τον ήθελε και το προηγούμενο διάστημα.

Ο 27χρονος Ορτα μπορεί να καλύψει τις 3 θέσεις του κέντρου: και εξάρι και οκτάρι αλλά και δεκάρι. Στον Ολυμπιακό πήρε ως γνωστόν πέρυσι το Conference League και εκεί είχε 21 αγώνες με 2 γκολ. Ακόμα πάντως και ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός να γυρίσει στο Λιμάνι ο Ολυμπιακός είναι ανοιχτό να αποκτηθεί και ένας ακόμα χαφ ή ένας χαφ συν άλλος ένας μεσοεπιθετικός. Είναι κάτι που θα κριθεί οριστικά λίαν συντόμως καθώς πλέον φτάνουμε στα τέλη Αυγούστου αλλά και αρκετά κοντά χρονικά στις 4 Σεπτεμβρίου οπότε και θα πρέπει να δηλωθεί η ευρωπαϊκή λίστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα