Ολυμπιακός: Το προβάδισμα για την άμυνα με την Athens Kallithea οι Πιρόλα και Ντόι

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Το επίπεδο ετοιμότητας του Ζουλιάν Μπιανκόν θα κρίνει εάν θα ξεκινήσει ή όχι ως βασικός στον Ολυμπιακό με αντίπαλο την Athens Kallithea στο Καραϊσκάκη τη Δευτέρα.

Ο Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την Κυριακή την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Δευτέρας με την Athens Kallithea. Σε αυτήν βρίσκονται οι: Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Καμπί, Ζέλσον Μαρτίνς, Έσε, Μασούρας, Ντόο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε και Γιάρεμτσουκ.

Σε σχέση με την 11άδα απόντος του Ρέτσου (που τελικώς δεν μπήκε στους εκλεκτούς του Βάσκου κόουτς) και με δεδομένο ότι ο Μπιανκόν προερχόταν από πρόβλημα τραυματισμού θα ξεκινήσουν οι Πιρόλα και Ντόι. Εάν ο Γάλλος είναι στο 100% θα παίξει εκείνος βασικός σέντερ μπακ και ο Ντόι θα τοποθετηθεί εξάρι. Εάν είναι ο Ντόι στόπερ τότε θα ξεκινήσει στο κέντρο ο Στάμενιτς.

Η 11άδα που δείχνει να έχει το προβάδισμα για τους Ερυθρόλευκους στο ματς της Δευτέρας με την Athens Kallithea στο Φάληρο, όπου αναμένεται πολύς φίλαθλος κόσμος παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που καλά κρατούν λόγω ζέστης, είναι: Τζολάκης, Ροντινέι, Πιρόλα, Ντόι, Ορτέγα, Εσε, Στάμενιτς, Τσικίνιο, Ζέλσον, Βέλντε και Ελ Καμπί.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα