Ολυμπιακός: Το making of του προσώπου του Κάρμο στην τοιχογραφία του Καραϊσκάκη (vids) 

Ολυμπιακός: Το making of του προσώπου του Κάρμο στην τοιχογραφία του Καραϊσκάκη (vids) 

Ο Κάρμο

bet365

Ο Νέιθαν Μακρής, που έχει κάνει τις τοιχογραφίες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια ανέβασε στα social media του το πώς έφτιαξε το πρόσωπο του Νταβίντ Κάρμο στην τοιχογραφία των Πειραιωτών.

Η επιστροφή του Ανγκολέζου στόπερ πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον κόσμο της ομάδας του Ολυμπιακού καθώς ο Νταβίντ Κάρμο υπήρξε μία πολύ σημαντική προσθήκη πέρυσι. Με αφορμή την επιστροφή του στο Λιμάνι ο Νέιθαν Μακρής, ο άνθρωπος πίσω από όλες τις εξαιρετικές τοιχογραφίες των Ερυθρόλευκων και στον Ρέντη και στο Καραϊσκάκη τα τελευταία χρόνια (και που έχει φτιάξει και τοιχογραφίες στο γήπεδο της Φόρεστ) ανέβασε στα social media του το making of του προσώπου του Κάρμο στην τοιχογραφία των τροπαιούχων του Conference League που βρίσκεται στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Κάρμο 1

Ο Κάρμο

Ο Κάρμο

Ο Κάρμο

Ο Κάρμο 5

Ο Νέιθαν Μακρής μάλιστα στο post του έγραψε πώς είναι τιμή του που ζωγράφισε τον Κάρμο. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο αλλά και τις αντιδράσεις των παικτών του Ολυμπιακού στην τοιχογραφία αυτή.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα