ΑΕΚ: Με τον κόσμο της στη Λιβαδειά και επιτακτική ανάγκη το διπλό

ΑΕΚ: Με τον κόσμο της στη Λιβαδειά και επιτακτική ανάγκη το διπλό

Δημήτρης Βέργος
Ο Λιβάι και ο Βίντα πανηγυρίζουν το γκολ της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε πριν τη διακοπή να φύγει με το διπλό στο ματς με τον Λεβαδειακό, έχοντας δυναμική υποστήριξη από τον κόσμο της που θα γεμίσει το γήπεδο. Οι δύο ανοικτές θέσεις στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Η γκέλα με τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια τη δεύτερη αγωνιστική μετά και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα στην ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν. Και όπως γίνεται αντιληπτό, το διπλό στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Λεβαδειακό είναι επιβεβλημένο προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες, να αρχίζει να χτίζει αυτοπεποίθηση και να βρει ηρεμία πριν τη διακοπή που ακολουθεί για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Η ΑΕΚ θα έχει στη Λιβαδειά μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς της που θα γεμίσουν το γήπεδο. Κάτι που ένιωσαν οι κιτρινόμαυροι κατά την άφιξή τους στην πόλη χθες βράδυ με τη θερμή υποδοχή των φίλων τους και την αποθέωση Αλμέιδα και παικτών. Παρά το φετινό ξεκίνημα της ομάδας, ο κόσμος της ΑΕΚ δείχνει ότι διψάει να βρίσκεται κοντά της. Κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι εξαφανίζει τα εισιτήρια με τις θύρες να ανοίγουν η μία μετά την άλλη για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των κιτρινόμαυρων.

Στα αγωνιστικά ο Ματίας Αλμέιδα προετοίμασε την ομάδα του χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα πέρα από τα γνωστά των Μπρινιόλι και Γιόνσον, με τον Αργεντινό κόουτς να περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν σίγουρα μεγαλύτερη συγκέντρωση στα τελειώματα και να διαθέτουν περισσότερη αποτελεσματικότητα, η έλλειψη της οποίας δεδομένα κόστισε στην απώλεια βαθμών με τη Λαμία. Όσον αφορά τα πλάνα, δύο θέσεις φαίνεται να «παίζουν» στη μεσαία γραμμή και σε εκείνη πίσω από τον φορ.

Στα μετόπισθεν δεν αναμένονται αλλαγές με τον Στρακόσα στο τέρμα και τους Πήλιο, Μουκουντί, Βίντα και Ρότα τετράδα στην άμυνα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Σιμάνσκι θα είναι στο "έξι" και δίπλα του τη θέση διεκδικούν Πινέδα, Περέιρα και Λιούμπισιτς. Αριστερά αναμένεται να διατηρηθεί ο Κοϊτά, δεξιά λογικά θα επανέλθει ο Ελίασον ενώ πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία μένει να φανεί η επιλογή του Αλμέιδα. Αν θα δώσει φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Λαμέλα, ο οποίος όλο και ανεβάζει ρυθμούς, ή αν θα διατηρήσει τον Λιούμπισιτς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα