Κοϊτά: «Ο κόσμος μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Κοϊτά: «Ο κόσμος μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Newsroom
koita_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά… άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της ΑΕΚ και στάθηκε στη σημασία που είχε για όλους στην ομάδα η «κιτρινόμαυρη» εξέδρα στη Λιβαδειά.

Εκ των πρωταγωνιστών και σκόρερ της ΑΕΚ στο σημερινό (1/9) 3-0 επί του Λεβαδειακού ήταν ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά, καθώς άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της Ενωσης.

Ετσι σημείωσε το πρώτο του επίσημο γκολ με τα «κιτρινόμαυρα» και ο 25χρονος μίλησε μετά το παιχνίδι στη NOVA, όπου και στάθηκε στην παρουσία των φίλων της ομάδας στην πόλη της Βοιωτίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για την αυτοπεποίθηση που έδειξε στο πρώτο γκολ: «Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση. Εγώ και όλη η ομάδα είχαμε αυτοπεποίθηση σήμερα, είχαμε ένα καλό παιχνίδι, σκοράραμε, κάναμε γκολ και πήραμε τη νίκη»

Αν ο κόσμος έδωσε ώθηση: «Πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο, σήμερα υπήρχαν 3 με 4 χιλιάδες οπαδοί δίπλα μας που μας ενίσχυσαν, μας έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ο κόσμος και θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την στήριξη που έδωσαν στην ομάδα».

Για τη συνέχεια: «Θα πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση για να ξέρουμε ότι το γκολ θα έρθει και αυτό είναι θετικό, τα αρνητικά στοιχεία θα τα δουλέψουμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα