Ηλιόπουλος στους παίκτες της ΑΕΚ: «Να παίζετε για τη φανέλα, το έμβλημα και τον κόσμο»

Ηλιόπουλος στους παίκτες της ΑΕΚ: «Να παίζετε για τη φανέλα, το έμβλημα και τον κόσμο»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος

bet365

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος έκανε μια εμψυχωτική ομιλία στους παίκτες στο ξενοδοχείο πριν το ματς με τον Λεβαδειακό, δείχνοντας έμπρακτα ότι είναι κοντά στην ομάδα.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα με 0-3 από την έδρα του Λεβαδειακού και επέστρεψε στις νίκες πηγαίνοντας ήρεμα στο διάστημα της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες. Κοντά στην ομάδα βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος πήγε στο ξενοδοχείο στη Λιβαδειά τρεις ώρες πριν το παιχνίδι γνωρίζοντας και την αποθέωση από τον κόσμο που είχε πάει για να στηρίξει τους παίκτες και τον Ματίας Αλμέιδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε συναντήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ μιλώντας και για μεταγραφικά θέματα που μπαίνουν στην τελική ευθεία, ενώ στη συνέχεια χωρίς να διαταράξει το πρόγραμμα της ομάδας προχώρησε σε μια εμψυχωτική ομιλία δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του σε όλους με στόχο την επανεκκίνηση μετά την γκέλα με τη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάριος Ηλιόπουλος τόνισε στους παίκτες πως σε κάθε ματς πρέπει να παίζουν για τη φανέλα, για το έμβλημα και για τον κόσμο, ο οποίος πήγε μαζικά χθες στη Λιβαδειά για να υποστηρίξει την ΑΕΚ και ότι αξίζει να παίρνει μεγάλες χαρές.

Η παρουσία του Ηλιόπουλου στη Λιβαδειά έχει τη σημασία της καθώς η στήριξη και η ομιλία προς την ομάδα δεν έγινε πριν από ένα ντέρμπι, με το αφεντικό της ΑΕΚ να δείχνει ότι βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλη την ομάδα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα