ΑΕΚ: Η δουλειά συνεχίζεται στα Σπάτα με αρκετές απουσίες διεθνών για τον Αλμέιδα

ΑΕΚ: Η δουλειά συνεχίζεται στα Σπάτα με αρκετές απουσίες διεθνών για τον Αλμέιδα

Δημήτρης Βέργος
Ο Ματίας Αλμέιδα μιλάει στους παίκτες της ΑΕΚ

bet365

Και σε αυτό το διάστημα της διακοπής ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει τα Σπάτα να αδειάζουν με αρκετούς παίκτες της ΑΕΚ να καλούνται στις Εθνικές τους ομάδες, αλλά η δουλειά θα συνεχιστεί κανονικά για τον «Πελάδο» και τις διαθέσιμες μονάδες του.

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε στη Λιβαδειά, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και πηγαίνει πλέον με ηρεμία στο διάστημα της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες κατά το οποίο οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά. Μετά το χθεσινό ρεπό ο Ματίας Αλμέιδα θα δουλέψει από σήμερα και για τις επόμενες μέρες με πρωινές προπονήσεις, έχοντας βέβαια να διαχειριστεί και το ζήτημα των απουσιών όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Τα Σπάτα αδειάζουν καθώς δέκα παίκτες δεν θα βρίσκονται για τις επόμενες μέρες στη διάθεση του «Πελάδο». Οι Στρακόσα, Ρότα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουκουντί, Κάλενς, Πινέδα, Κοϊτά, Ελίασον και Ζίνι (ο οποίος είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός στον Λεβαδειακό) έχουν κληθεί στις Εθνικές τους και θα απουσιάζουν το επόμενο διάστημα από τις υποχρεώσεις τους με τους κιτρινόμαυρους, ενώ οι Μπρινιόλι και Γιόνσον παραμένουν εκτός μέχρι στιγμής με τραυματισμό μετρώντας σιγά σιγά αντίστροφα για την επιστροφή.

Ο Αλμέιδα πάντως θα προσπαθήσει να δουλέψει με αυτούς που θα έχει στη διάθεσή του προκειμένου να βελτιώσει αυτά που θέλει αυτή την περίοδο, αν και όπως παραδέχεται κάθε προπονητής που έχει αρκετούς διεθνείς, ποτέ αυτό δεν είναι εύκολο με τόσες ελλείψεις. Από την άλλη βέβαια είναι καλό που ορισμένοι παίκτες που αποτελούν σημαντικές μονάδες του ρόστερ -όπως ο Βίντα που έχει αποσυρθεί από την Εθνική του, αλλά και οι Λιβάι Γκαρσία, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ που δεν κλήθηκαν- θα είναι παρόντες.

@aekfc 📺Match recap 🟡⚫️ #levaek #aekfc #aekfcseason2024_2025 #slgr #fy #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - AEK FC

Όπως ανέφερε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό ο «Πελάδο», γίνονται προσπάθειες για να κλείσει η ΑΕΚ ένα φιλικό αυτήν την περίοδο. Έτσι, εφόσον αυτό υλοποιηθεί, εκτός από τη δουλειά που θα γίνει αυτό το διάστημα στα Σπάτα, όσοι έχουν μείνει πίσω και δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα θα έχουν τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουν τον βαθμό της ετοιμότητας τους ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα την παραπάνω εβδομάδα.

Την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα επανέλθουν οι διεθνείς, θα έχει πάρει την τελική του μορφή και το ρόστερ που θα έχει διαθέσιμο ο Αλμέιδα από εδώ και πέρα καθώς διανύουμε πλέον τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Απομένει άλλωστε η απόκτηση ενός φορ, με τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά όπως έχετε ενημερωθεί από το Gazzetta να είναι ο παίκτης τον οποίο προσπαθεί η ΑΕΚ να αποκτήσει με τις επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη με την Τσέλσι, έχοντας βέβαια και εναλλακτικές περιπτώσεις, ενώ μένει να φανεί και πόσες και ποιες ακριβώς θα είναι οι αποχωρήσεις από το ρόστερ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα