ΟΦΗ, μεταγραφές: Ψηλά στη λίστα για το κέντρο της άμυνας ο Χορδάν Σίλβα

ΟΦΗ, μεταγραφές: Ψηλά στη λίστα για το κέντρο της άμυνας ο Χορδάν Σίλβα

Σιλβα

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta η περίπτωση του 30χρονου Μεξικανού Γιορδάν Σίλβα βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΟΦΗ για την ενίσχυση του στο κέντρο της άμυνας.

Ένα ένα κλείνει τα τελευταία κενά του ρόστερ του ο ΟΦΗ. O διεθνής Βούλγαρος τερματοφύλακας Ντάνιελ Ναούμοφ θα είναι ο αντικαταστάτης του Νόαμ Μπάουμαν και επόμενες προτεραιότητες για τους Κρητικούς είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού και σέντερ φορ που θα καλύψει το κενό του Άαρον Ισέκα, μετά την πώληση του Βέλγου επιθετικού στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Μια περίπτωση που παίζει δυνατά για τα μετόπισθεν των ασπρόμαυρων είναι αυτή του Γιορδάν Σίλβα. Όπως προκύπτει οι δυο πλευρές βρίσκονται σε επαφές, με τον Μεξικανό κεντρικό αμυντικό να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα των στόπερ από το εξωτερικό που έχει εξετάσει ο Τραϊανός Δέλλας.

Πρόκειται για έμπειρο δεξιοπόδαρο σέντερ μπακ που έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας. Είναι 30 χρονών, ύψους 1.90 και με το εθνόσημο της πατρίδας του έχει τρεις εμφανίσεις και ένα γκολ.

Σε όλη του την καριέρα έχει αγωνιστεί στο Μεξικό, κατά σειρά σε Τολούκα, Κρουζ Αζούλ, Τιχουάνα, Αμέρικα, Κερέταρο και τελευταίος του σταθμός ήταν η Σαν Λουίς, από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι. Την προηγούμενη σεζόν μέτρησε 15 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα