Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (15/09) στο Gazzetta

Newsroom
η

bet365

Το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας και η ώρα του ντεμπούτου του Γουίλιαν στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Ώρα Γουίλιαν! Ανοίγει η αυλαία για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ στο γεμάτο Καραϊσκάκη. Για πρώτη φορά στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ, δεν κρατιέται για το ντεμπούτο του στα ερυθρόλευκα.

Live Sport: Crash test! ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός σε κορυφαία κόντρα στην Τούμπα για το παρόν και το μέλλον τους! Νικάει ή βυθίζεται. Κομβικό ντέρμπι για τον Ουρουγουανό τεχνικό και τους πράσινους.

Φως των Σπορ: Σούπερ Πίτερς! Τα έβαλε όλα στο τέλος ο ασταμάτητος Αμερικανός. Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους και προκρίθηκε στον αποψινό τελικό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Κόκκινη η πρώτη κούπα της χρονιάς! Κυρίαρχος! Ο επιβλητικός Ολυμπιακός Όμιλος Ξυνή νίκησε 32-25 τον ΠΑΟΚ στην Ηλιόπουλη και κατέκτησε το Σούπερ Καπ.

Ώρα των Σπορ: Δεν πιέζεται και δεν εκβιάζεται. Το τέλος της μεταγραφικής περιόδου βρήκε και τον Πινέδα και τον Γκαρσία να συνεχίζουν με την κιτρινόμαυρη φανέλα παρά τις μεγάλες προτάσεις και τις πιέσεις που υπήρχαν μέσα στο καλοκαίρι για πώληση. Σήμερα η κρίσιμη μέρα για Λαμέλα αλλά δείχνει δύσκολο για αύριο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα