Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη

Ο Ολιβέιρα

bet365

Ο έμπειρος Πορτογάλος χαφ έκανε ορισμένα πράγματα που άρεσαν ιδιαίτερα στο τεχνικό επιτελείο και έτσι τον έχει κατά νου για βασικό στο σαββατιάτικο Αρης - Ολυμπιακός.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ήταν μία από τις αλλαγές που έκανε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο 2ο μέρος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο Καραϊσκάκη (0-0) για να... ταρακουνήσει αγωνιστικά την ομάδα του και να αλλάξει πράγματα στον άξονα και γενικά στην προσέγγιση του αγώνα από τους Πειραιώτες. Ο Ολιβέιρα κινήθηκε στο γνώριμο πεδίο ευθύνης του στο κέντρο και ανέλαβε αρκετές πρωτοβουλίες. Προσπάθησε να... κουβαλήσει μπάλες, να δημιουργήσει αλλά και να απειλήσει και είχε μάλιστα φάση με 2 σουτ προς την αντίπαλη εστία.

Η εμπειρία - που έχει ως παίκτης - και η εικόνα του Ολιβέιρα με τον Παναιτωλικό έπαιξαν τον ρόλο τους για τη συνέχεια. Φαίνεται πώς έχουμε να κάνουμε με έναν παίκτη που η δημιουργία είναι στο φόρτερ του. Δεν μπορεί να καταγραφεί πώς ήταν... σούπερ στο ντεμπούτο του απέναντι στον Παναιτωλικό, όμως την έκανε την προσπάθειά του και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί έναν παίκτη στο 8 που να συμβάλλει περισσότερο δημιουργικά και επιθετικά. Αυτά τα πρώτα 38 λεπτά συμμετοχής του Σέρτζιο Ολιβέιρα στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός (0-0) μπορεί να λειτουργήσουν ως το... εισιτήριο για το να χριστεί βασικός στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Αρη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα