Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τη μία έξτρα μεταγραφή

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τη μία έξτρα μεταγραφή

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Στις τάξεις της ομάδας του Ολυμπιακού έχει τεθεί επί τάπητος σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο να προκύψει μία ακόμα μεταγραφή παίκτη με χαρακτηριστικά δεκαριού.

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον επικεντρωμένος στην πρεμιέρα του Europa League με τη Λιόν το βράδυ της Πέμπτης (22.00, ANT1 και COSMOTE SPORTS TV 2). Ο Μεντιλίμπαρ με τους παίκτες των Πειραιωτών θα έχουν δύο φουλ προπονήσεις (Τρίτη και Τετάρτη και ένα χαλάρωμα την Πέμπτη) πριν το σημαντικό αυτό ματς στην πρεμιέρα των Ερυθρόλευκων για την Ευρώπη φέτος.

Πέραν του αγωνιστικού όμως υπάρχει και το ανοιχτό μεταγραφικό... παράθυρο. Εδώ και μέρες έχετε διαβάσει για την πιθανότητα να προκύψει μία ακόμα κίνηση μεσοεπιθετικού. Ενός παίκτη που να έχει κυρίως στοιχεία και χαρακτηριστικά δεκαριού από την αγορά των ελεύθερων.

Αυτές οι συζητήσεις έχουν γίνει σύμφωνα με πληροφορίες εντός των... τειχών του Ολυμπιακού και έτσι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψουν εξελίξεις εντός της τρέχουσας εβδομάδας καθώς το... παράθυρο για τους ελεύθερους κλείνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για μία ακόμα μεταγραφή στους Ερυθρόλευκους έχουν αυξηθεί ενώ αρκετά από τα ονόματα που έχουν τεθεί στα υπ' όψιν των ανθρώπων του συλλόγου είναι γνωστά (όπως του Γιαζίτσι). Εκτός από τον μεσοεπιθετικό Γιαζίτσι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπως του Γαλλοαλγερινού Αντάμ Ουνάς, που παίζει πίσω από τον στράικερ αλλά και στα... φτερά της επίθεσης.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα