Ντονάτι: «Είναι δύσκολο να παίζεις 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο»

Newsroom
Ο τεχνικός της Athens Kallithea, Μάσιμο Ντονάτι

bet365

Στην αποβολή του Μουτίνιο στάθηκε ο τεχνικός της Athens Kallithea, Μάσιμο Ντονάτι μετά την ήττα με 1-3 από τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Ο Μάσιμο Ντονάτι σχολίασε στην Cosmote TV έπειτα από το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε την Athens Kallithea να φεύγει ηττημένη με 1-3:

«Είναι δύσκολο να παίζεις 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο, δεν είναι καλό για εμάς γιατί το δεύτερο γκολ το δεχθήκαμε ενώ είχαμε τη μπάλα. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα αλλά το αφήνουμε πίσω και πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι».

Στη συνέχεια για τη διακοπή που ακολουθεί για τις Εθνικές ομάδες πρόσθεσε: «Δεν είναι σίγουρο ότι θα μας βοηθήσει η διακοπή γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε χάσει ένα παιχνίδι και θα ήταν καλύτερο να παίξουμε απευθείας το επόμενο. Θα προσπαθήσουμε αυτή τη δουλειά να δουλέψουμε και να πάμε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό στο επόμενο παιχνίδι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα