Παναθηναϊκός: Μονόδρομος πρωταθλητισμού για τους «πράσινους» το 6/6

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος πρωταθλητισμού για τους «πράσινους» το 6/6

Νίκος Αθανασίου
Αλόνσο

bet365

Ο Παναθηναϊκός για να πλησιάσει στη κορυφή οφείλει να «τρέξει» ένα σερί μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, όπου το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό. Αρκεί φυσικά να βελτιωθεί...

Ο Παναθηναϊκός οδηγήθηκε στην δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος, όντας στο -7 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» έχασαν την επαφή τους με την πρώτη θέση εξαιτίας της κάκιστης εκκίνησης στο πρωτάθλημα, όταν και πέταξαν πέντε βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης(0-1) και την Καλλιθέα(2-2).

Δεν κατάφεραν μέσα από τα ντέρμπι να καλύψουν την διαφορά, καθώς δεν νίκησαν κανέναν από τους έτερους διεκδικητές του τίτλου. 0-0 στη Τούμπα, 2-0 από την ΑΕΚ, 0-0 στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με την μορφή που έχει αποκτήσει η Super League την τελευταία τριετία όπου είναι άκρως ανταγωνιστική και με δεδομένο πως έρχονται και τα ντέρμπι των υπολοίπων μεταξύ τους, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα βατό κομμάτι του προγράμματος στο φινάλε του πρώτου γύρου, για να μπορέσει να πλησιάσει στη κορυφή, να πάρει ώθηση και να μπει στο δεύτερο μισό της κανονικής διάρκειας, έχοντας ρεαλιστικές πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου στα play offs.

 

Έχοντας ως προαπαιτούμενη την βελτίωση που πρέπει να δείξει το σύνολο σε κάθε κατάσταση του παιχνιδιού, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο είναι υποχρεωμένη να «χτίσει» ένα σερί στα επόμενα παιχνίδια.

Ποιά είναι αυτά;

Με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, τον Άρη στο ΟΑΚΑ, τον Bόλο στο Πανθεσσαλικό, την Λαμία στο ΟΑΚΑ, τον Παναιτωλικό εκτός και φινάλε με τον Ατρόμητο εντός.

Το 6/6 είναι μονόδρομος για μία ομάδα που θέλει φέτος να πάρει το πρωτάθλημα, για μία ομάδα που ενδέχεται να έχει ακόμη και το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία, για μία ομάδα που έχει πετάξει σημαντικούς βαθμούς και πρέπει, είναι ζωτικής σημασίας να πάρει συνεχόμενες νίκες για να πλησιάσει στη πρώτη θέση και για να πάρει οξυγόνο, πίστη και αυτοπεποίθηση ένας οργανισμός που βρίσκεται σε βαθύ προβληματισμό.

Εύκολο παιχνίδι, αποδεδειγμένα δεν υπάρχει αλλά ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος σε αυτό το κομμάτι του προγράμματος να... φορτσάρει. Σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει πάρα πολύ πίσω και θα προκύψουν ζητήματα που αυτή την στιγμή δεν σκέφτονται στο «πράσινο στρατόπεδο»...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα