Ντονάτι: «Οι διαιτητικές αποφάσεις επηρέασαν το παιχνίδι»

Newsroom
Ντονατι

bet365

Ο Μάσιμο Ντονάτι στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα της Athens Kallithea από τον Άρη στάθηκε στις αποφάσεις του διαιτητή Τσαγκαράκη.

Η Athens Kallithea μετά την «τριάρα» από τον Αστέρα AKTOR στη Λεωφόρο έχασε για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 2-0. Ο τεχνικός της ομάδας της Αττικής, Μάσιμο Ντονάτι, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το ματς και στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις του Τσαγκαράκη και στην αποβολή του Πασαλίδη στο πρώτο μέρος.

«Επειδή πέτυχαν δυο γκολ, αλλά και οι διαιτητικές αποφάσεις επηρέασαν το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά αφήνουμε το ματς πίσω μας. Η κόκκινη κάρτα έχει επηρεάσει την εξέλιξη του ματς και ήταν κάπως υπερβολική. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός.

@Photo credits: INTIME, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα