Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του μετά τον Λεβαδειακό: «'Κοιμηθήκαμε' στο παιχνίδι θεωρώντας ότι είχε τελειώσει από νωρίς και φταίμε όλοι για αυτό»

Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του μετά τον Λεβαδειακό: «'Κοιμηθήκαμε' στο παιχνίδι θεωρώντας ότι είχε τελειώσει από νωρίς και φταίμε όλοι για αυτό»

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός που ανέλαβε τις ευθύνες του για το 2-2 της Κυριακής με τον Λεβαδειακό μίλησε 2 φορές προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, μία μετά το τέλος του α' μέρους και άλλη μία έπειτα από τη λήξη του αγώνα. 

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το βράδυ της Κυριακής δεν ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος. Αυτό το 2-2 κόντρα στον Λεβαδειακό φυσικά δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο μέσα στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Βάσκος κόουτς απευθύνθηκε προς τους παίκτες του μετά το τέλος του πρώτου 45λεπτου αλλά είχε την ομιλία του και μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Εκεί όπου ανέφερε μεταξύ άλλων προς τους παίκτες του ότι «ήταν σαν να 'κοιμηθήκαμε' σε αυτό το παιχνίδι θεωρώντας ότι είχε τελειώσει από νωρίς και φταίμε όλοι για αυτό. Ήταν σαν να τα... χαλάσαμε όλα σε έναν αγώνα που είχαμε στον έλεγχό του με τον τρόπο που ξεκινήσαμε αλλά μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μαζί και τη δυνατότητα να νικήσουμε».

Ο Βάσκος τεχνικός όπως το έκανε στις δηλώσεις του το έκανε και απέναντι στους παίκτες του. Τους μετέφερε πώς ήταν λάθος το πώς αντιμετώπισαν τον αγώνα από το 2-0 και μετά ξεκαθαρίζοντας πώς τέτοια αγωνιστική εικόνα δεν θα πρέπει να υπάρξει ξανά στη συνέχεια. Υπήρξε εξάλλου και η ατάκα του Βάσκου στη συνέντευξη Τύπου πάνω σε αυτό: «Οι παίκτες νόμιζαν ότι το παιχνίδι τελείωσε. Παίρνω την ευθύνη και εγώ γιατί αντέδρασα αργά».

Άλλωστε στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Ορτέγα στη COSMOTE TV: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Φάνηκε από το 1ο λεπτό που βάλαμε ένα γκολ πολύ νωρίς. Ρίξαμε το ρυθμό μας επαναπαυτήκαμε και νομίζαμε ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα στο τέλος και έτσι δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο.

 

Θα πρέπει να έχουμε την ίδια ένταση στο παιχνίδι μας και στα 90 λεπτά και δεν θα πρέπει να σταματάμε την προσπάθεια. Η ίδια ενέργεια και ο ίδιος ρυθμός θα πρέπει να παραμένει και όταν έχουμε το πλεονέκτημα».

@Photo credits: eurokinissi, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα