Ολυμπιακός: Η προοπτική του Γιαζίτζι για την αποστολή με τον Αστέρα στην Τρίπολη (vid)

Ο Γιαζίτζι

bet365

Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έχει αυξημένες πιθανότητες να βρεθεί στους εκλεκτούς του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Απέναντι στον Λεβαδειακό δεν είχε μπει στην αποστολή παρότι είχε τις πιθανότητές του να είναι σε αυτήν. Ο λόγος για τον Γιουσούφ Γιαζίτζι, τον έμπειρο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού και ένα παίκτη του οποίου την ποιότητα δεδομένα θα χρειαστεί η ομάδα.

Να τονιστεί πώς ήταν 10 Οκτωβρίου όταν όταν ο Γιαζίτζι είχε σκοράρει με εξαιρετικό γκολ στο 1-0 των Πειραιωτών επί του Ατρόμητου σε προπονητικό φιλικό στον Ρέντη. Από τότε είχε ξεκινήσει η διαδικασία ώστε να ενταχθεί όπως πρέπει στην ομάδα και να μπει σε καθεστώς αποστολών και φυσικά αγώνων.

Δεν θα πρέπει εδώ να αφήσουμε στην άκρη το στοιχείο πώς ο διεθνής Τούρκος δεν ήταν σε ομάδα για να κάνει προετοιμασία. Οπότε και αυτό έχει τη σημασία του για την προσαρμογή του.

Σε αυτή τη φάση ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα ο Γιαζίτζι έχει ξεκάθαρα την προοπτική να βρεθεί αποστολή. Υπό αυτό το πρίσμα έχει αυξημένες πιθανότητες να είναι στους εκλεκτούς αλλά και να πάρει και χρόνο συμμετοχής σε αυτόν τον αγώνα. Τον Γιαζίτζι το τεχνικό επιτελείο τον έχε δοκιμάσει για δεκάρι αλλά μπορεί να παίξει και στα 2 άκρα της επίθεσης. Τα χαρακτηριστικά του Τούρκου μεσοεπιθετικού είναι περισσότερο με δημιουργικές και επιθετικές αρετές παρά με ικανότητες στο ανασταλτικό κομμάτι. Πρόκειται ωστόσο για έναν φουλ χαρισματικό και ποιοτικό επιθετικογενή παίκτη.

 

Ο 27χρονος Γιαζίτζι που έχει αγωνιστεί και ως χαφ αλλά και ως επιθετικός στην ποδοσφαιρική του πορεία με τη φανέλα της Λιλ είχε 29 γκολ σε 135 αγώνες. Πέρυσι στη γαλλική ομάδα είχε 12 τέρματα σε 42 αναμετρήσεις.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα