Ολυμπιακός: Οι πιθανότητες του Κοστίνια να ξεκινήσει ως βασικός αριστερός μπακ με τον Αστέρα Τρίπολης (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Κοστίνια

bet365

Η μαχητικότητα και η συμβολή του Πορτογάλου Κοστίνια στον αγώνα απέναντι στη Μάλμε είναι πιθανό να επιβραβευθεί με μία θέση στην 11άδα στην Τρίπολη.

Ο Βάσκος τεχνικός μετά τους τραυματισμούς των Ορτέγα και Πιρόλα το βράδυ της Πέμπτης πρόκειται να έχει πιο λίγες επιλογές για το Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός της Κυριακής. Η διαφορά εν πρώτοις έχει να κάνει με το ότι ο Αργεντίνος πρόκειται να λείψει περίπου έναν μήνα ενώ ο Ιταλός δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Ενόψει του αγώνα της Κυριακής από το υπάρχον ρόστερ πλην των παικτών που έχουν τραυματισμούς αριστερός μπακ είναι μόνο ο Αποστολόπουλος. Εκεί βέβαια μπορούν να παίξουν και ο Κοστίνια αλλά και ο Ανδρούτσος (με τον 2ο πάντως να υπολογίζεται πιο πολύ ως χαφ πλέον).

Υπάρχει όμως και η λύση του Κοστίνια. Είναι μία επιλογή που δοκιμάατηκε αγωνιστικά στον αγώνα απέναντι Μάλμε και πήγε και πολύ καλά. Ο Πορτογάλος έχει τις πιθανότητές του να είναι βασικός αλλά ως αριστερός μπακ στο Αστέρας - Ολυμπιακός της Κυριακής. Δεν ήταν μόνο η μαχητικότητά του. Ήταν γενικά η εικόνα του και η προσπάθειά του αλλά και η συνεισφορά του και στο δημιουργικό και επιθετικό σκέλος.

Θυμίζουμε πώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χαρακτηριστικά για τον Πορτογάλο είπε μετά τον αγώνα της Πέμπτης πώς «ο Κοστίνια ανταποκρίθηκε στ’ αριστερά και ενώ ο Ροντινέι είναι έτσι και αλλιώς αμυντικός και πήγε πίσω για να μας βοηθήσει. Ευτυχώς δεν είμαστε ομάδα με μικρό ρόστερ και έτσι μπορέσαμε να καλύψουμε τα κενά που δημιουργήθηκαν».

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα