Εντεκάδα Ολυμπιακού: Ο Μεντιλίμπαρ θα έχει αλλαγές κόντρα στον Αστέρα (vids)

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός όπως έδειξε μέσα από τις δηλώσεις του αλλά και με βάση τις απουσίες που θα έχει για τον αγώνα της Τρίπολης, θα προχωρήσει σε αλλαγές στη βασική του 11άδα.

Κόντρα στη Μάλμε η ενδεκάδα της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν η ίδια με αυτήν με τον αγώνα κόντρα στη Μπράγκα. Σε αυτό το 0-1 στη Σουηδία ο Τζολάκης ήταν ο γκολκίπερ, οι Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο και Ορτέγα στα μετόπισθεν, οι Έσε, Μουζακίτης και Τσικίνιο στον άξονα και στην επίθεση ήταν οι Ροντινέι, Ζέλσον και Ελ Καμπί.

Αναφορικά με την παραπάνω 11άδα εκτός δράσης έχει τεθεί ο Ορτέγα που θα χρειαστεί περίπου έναν μήνα για να επανέλθει ενώ ούτε ο Μουζακίτης είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Τρίπολης, προφανώς για λόγους αποφόρτισης. Ο Μεντιλίμπαρ στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν ανοίγει τα χαρτιά του επί της 11άδας των Πειραιωτών.

Σε αυτήν την περίσταση ως προς την άμυνα οι Τζολάκης, Ρέτσος και Κάρμο αναμένεται να διατηρηθούν. Αν αριστερά βρεθεί ο Κοστίνια τότε δεξιός μπακ θα είναι ο Ροντινέι. Αν ως αριστερός μπακ επιλεγεί ο Αποστολόπουλος, τότε δεξιά θα είναι ένας των Ροντινέι - Κοστίνια.

Στο κέντρο ένα κλικ πιο πάνω ως προς το προβάδισμα είναι οι Εσε, Τσικίνιο, Στάμενιτς (με τον Γκαρθία να είναι επίσης δυνατός υποψήφιος) και για τη γραμμή κρούσης οι Ζέλσον, Μασούρας και Ελ Καμπί. Ένας Ζέλσον που έκανε φοβερά και τρομερά πράγματα επί σουηδικού εδάφους την Πέμπτη. Θέση στην 11άδα διεκδικεί και ο Κωστούλας. Ο Γιαζίτζι από την άλλη που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή έχει πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Κυριακής (17.00, NS PRIME).

 

Σημειώνεται πώς ο Βάσκος μιλώντας στη NOVA τόνισε μεταξύ άλλων: «Η ιδέα δεν θ' αλλάξει. Θα αλλάξουν τα πρόσωπα. Σίγουρα δεν θα είναι οι ίδιοι που έπαιξαν με τη Μάλμε. Ο Ορτέγα δεν θα είναι παρών ενώ και ο Πιρόλα είναι φορτισμένος. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι είχαν επανέλθει στη δράση μόλις πριν το ματς με τη Μάλμε και δεν είναι σε κατάσταση, ώστε να αγωνίζονται κάθε τρεις μέρες.

Θέλουμε να δούμε ποιοι είναι διαθέσιμοι αλλά σίγουρα δεν θ' αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Στόχος είναι να παρουσιάσουμε το ίδιο ποδόσφαιρο, με άλλα πρόσωπα σε ικανοποιητικό βαθμό».

Θυμίζουμε την αποστολή των Ερυθρόλευκων για τον αγώνα στην Τρίπολη, όπου θα έχουν στο πλευρό τους 3.500 φίλους τους: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Μπιανκόν, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Ζέλσον, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Εσε, Γιαζίτζι, Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας και Κωστούλας.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα