Τώρα το 40% και τα άλλα του... «Αγίου Μπεργκ»

Τώρα το 40% και τα άλλα του... «Αγίου Μπεργκ»

Gazzetta team
Τώρα το 40% και τα άλλα του... «Αγίου Μπεργκ»

bet365

«Πλάτη» στα δύσκολα δείχνουν διάθεση να βάλουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά από την πρόταση της ΠΑΕ που τους έγινε για την δόση του Οκτωβρίου και την... ανάσα που αναμένεται από τον Μπεργκ!

Την διοίκηση του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, αλλά και ο οικονομικός διευθυντής Αγησίλαος Τουμαζάτος που για άλλη μια φορά τόνισαν με κάθε τρόπο στους παίκτες την δυσκολία της κατάστασης! Η πρόταση που κατατέθηκε αναφέρει πως οι παίκτες θα πληρωθούν την επόμενη εβδομάδα το 40% της δόσης Οκτωβρίου και το υπόλοιπο ποσό που είναι να λάβουν θα το πάρουν τον Ιανουάριο.

Τότε στον Παναθηναϊκό περιμένουν μια... οικονομική ανάση καθώς θα εισπραχτεί η δόση της Αλ Αιν από την πώληση του Μάρκους Μπεργκ. Ενστάσεις δεν διατυπώθηκαν από τους ποδοσφαιριστές, που θα συζητήσουν την πρόταση αυτή, αλλά σε πρώτη φάση έδειξαν καλή θέληση και διάθεση να... βάλουν πλάτη στην πιο δύσκολη στιγμή του συλλόγου.

Συγκεκριμένα οι παίκτες θα μοιραστούν τα 500.000 ευρώ από το 1.300.000. Χρήματα που υπάρχουν κι είναι άμεσα διαθέσιμα, ενώ ο Μπεργκ θα... προσθέσει στα ταμεία περίπου 750.000 ευρώ ώστε να γίνει η αποπληρωμή της δόσης του Οκτωβρίου.

Μάλιστα την δραματικότητα την κατάστασης περιέγραψε ο Κωνσταντίνου επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος αλλά οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι. Να ξέρετε ότι εκτιμάμε τη στάση σας. Βασική μας προσπάθεια είναι να μην χάσατε τα λεφτά σας και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα διασφαλίσουμε. Για αυτό προσπαθούμε μέρα με τη μέρα και είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο να έχουμε τη συμπαράσταση την δική σας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα