Ικανοποίηση για την νέα δήλωση Αλαφούζου!

Ικανοποίηση για την νέα δήλωση Αλαφούζου!

Νίκος Αθανασίου
Ικανοποίηση για την νέα δήλωση Αλαφούζου!

bet365

Η πλευρά του Παιρόι Πιενγκπονσάντ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη με την νέα τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται στην Αθήνα ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας για την τελικές συζητήσεις!

Το πρωί της Κυριακής ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να καλύψει τα χρέη που απομένουν μετά την ΑΜΚ των 27 εκατομμυρίων και να αναλάβει τις οικονομικές του ευθύνες.

Η νέα τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άφησε απόλυτα ικανοποιημένη την πλευρά του Παιρόι Πιενγκπονσάντ που βλέπει ότι η κανονική της πρόταση έγινε αποδεκτή από τον ισχυρό άνδρα του "τριφυλλιού".

ΠΑΟΚ - Ξάνθη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες είτε στο τέλος της εβδομάδας που έρχεται είτε στις αρχές Μαϊου ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας αναμένεται στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τον Αλαφούζο που θα φέρουν ακόμη πιο κοντά την νέα σελίδα στον σύλλογο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα