Παναθηναϊκός: Ο MVP Ξενόπουλος απέκρουσε σε τέσσερις ημέρες δύο πέναλτι στην ίδια γωνία (pics)!

Γιάννης Σερέτης
Παναθηναϊκός: Ο MVP Ξενόπουλος απέκρουσε σε τέσσερις ημέρες δύο πέναλτι στην ίδια γωνία (pics)!

bet365

Πόσο πιθανό είναι για έναν τερματοφύλακα να αποκρούσει δύο πέναλτι σε τέσσερις ημέρες; Και μάλιστα στην ίδια γωνία, χαρίζοντας ισάριθμες νίκες στην ομάδα του; Ολα αυτά τα κατάφερε στα 22 του ο Βασίλης Ξενόπουλος!

Mέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ο Βασίλης Ξενόπουλος είχε αγωνιστεί μόνο σε ένα ματς της σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Στο τελευταίο της regular season, στην εντός έδρας νίκη επί του Βόλου (4-1). Την προηγούμενη Τετάρτη ο Γιώργος Δώνης του έδωσε την ευκαιρία εναντίον του Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Και σήμερα τον χρησιμοποίησε και πάλι στο τελευταίο ματς της σεζόν, εναντίον του ΟΦΗ. Και ο Ξενόπουλος κατάφερε κάτι απίστευτο: ήταν και στα δύο ο MVP του Τριφυλλιού!

Απέκρουσε το πέναλτι του Φετφατζίδη (ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 με γκολ του Κολοβού), απέκρουσε και το πέναλτι του Φιγκεϊρέδο στο 90' + 6', χάρισε ισάριθμες νίκες στον Παναθηναϊκό, αφού είχε αποσοβήσει επιπλέον 2-3 γκολ σε καθέναν από τους δύο αγώνες. Αν μη τι άλλο, απίστευτο τετραήμερο για τον Ξενόπουλο, ο οποίος απέκρουσε τα δύο πέναλτι στην ίδια εστία και στην ίδια γωνία (αριστερή), παρότι εκτελεστές ήταν ένας αριστεροπόδαρος και ένας δεξιοπόδαρος.

Οσο για το μέλλον του; Ίδωμεν! Διότι δεδομένου ότι ο Διούδης είναι ο Νο 1, παρτενέρ θα έχει είτε τον 22χρονο κίπερ, είτε τον 19χρονο Νίκο Χριστογεώργο. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, λοιπόν, να παραχωρηθεί ως δανεικός για να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Αλλωστε, η θέση του τερματοφύλακα δεν μοιάζει με καμία άλλη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα