Εθνική Ελλάδας: Η πρώτη 11άδα του Γιοβάνοβιτς και το σκεπτικό του για όλους τους παίκτες (vids)

Ο Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έκανε δοκιμές ενδεκάδας στην προπόνηση της Πέμπτης και θέλει να έχει όλους τους παίκτες σε εγρήγορση ενόψει της πρεμιέρας του, εναντίον της Φινλανδίας, στο Nations League.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ήδη μιλήσει στους παίκτες του και έχει κάνει και τις πρώτες προπονήσεις στην Εθνική Ελλάδας σε μία νέα εποχή που έχει αρχίσει. Την Πέμπτη δεν υπήρχαν δοκιμές από τη μεριά του αλλά γενικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ένα πολύ συγκεκριμένο σκεπτικό για το θέμα της 11άδας, που σίγουρα η πρώτη του ever απέναντι στη Φινλανδία (το βράδυ του Σαββάτου στο Καραϊσκάκη) θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Θέλει να έχει άπαντες σε εγρήγορση. Θέλει να δείχνει προς όλους τους παίκτες του ότι όλοι είναι σημαντικοί και μπορεί να χρειαστούν. Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος ενός προπονητή. Άπαντες σε ένα σύνολο πρέπει να νιώθουν ξεχωριστοί, σημαντικοί και ότι θα κληθούν να προσφέρουν. Προφανώς και έχει μία βάση παικτών για να ποντάρει πάνω τους αλλά σε αυτό το σκέλος δεν είναι περίπτωση Πογέτ υπό την έννοια πως μετά από τόσο καιρό ήταν πιο εύκολο να εκτιμήσει κανείς τις επιλογές του Ουρουγουανού σε επίπεδο σχηματισμών αλλά και προσώπων. Τώρα δεν είναι αυτή η συνθήκη. Τα πράγματα θα είναι αλλιώς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα