ΕΠΟ: Η βασική συζήτηση στο Δ.Σ. για το προπονητικό της Εθνικής έχει μετατεθεί για τις 26 Σεπτεμβρίου

ΕΠΟ: Η βασική συζήτηση στο Δ.Σ. για το προπονητικό της Εθνικής έχει μετατεθεί για τις 26 Σεπτεμβρίου

Η Παιανία

bet365

Μία μικρή... παράταση έχει πάρει η συζήτηση για το προπονητικό της Εθνικής μας ομάδας, εκεί όπου υπάρχει και η προοπτική του προπονητηρίου της Παιανίας.

Η Παιανία ήταν και παραμένει μία βασικότατη προοπτική για το νέο... σπίτι της Ελλάδας, ήτοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ την περασμένη Τρίτη υπήρχε ένα θέμα προς συζήτηση είχε να κάνει για την ανεύρεση εταιρείας για αξιολόγηση του προπονητικού κέντρου (της Παιανίας). Ουσιαστικά μέσω αυτής της διαδικασίας στην ΕΠΟ θα μάθαιναν την αξία των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων και το πόσο κοστολογούνται για να έχουν έτσι την καλύτερη δυνατή εικόνα για το τι θα χρειαστούν.

Ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο στην παρούσα φάση να μην γίνει αυτή η συζήτηση και να μεταφερθεί σε επόμενο συμβούλιο. Προκύπτει δε πώς η συζήτηση αυτή θα μεταφερθεί μετά τις 26 Σεπτεμβρίου σε ένα σημαντικότατο θέμα που η νέα διοίκηση έχει πολύ ψηλά στην ιεραρχία της ατζέντας της. Βέβαια δεν υπάρχει μόνο η προοπτική της Παιανίας για την Εθνική μας και το νέο προπονητήριό της. Υπάρχουν και άλλες επιλογές.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα