Εθνική Ελλάδας: Πως ο Γιοβάνοβιτς θα καλύψει την απουσία του Ιωαννίδη (vids)

Ο Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν κατηγορηματικός στο ότι θα στηριχθεί στο υπάρχον υλικό της Ελλάδας για να καλυφθεί η απουσία του βασικού της στράικερ, Φώτη Ιωαννίδη, που τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κάνει εδώ και μέρες τις κλήσεις του για την Εθνική μας ομάδα. Στις επιλογές του ήταν και ο Ιωαννίδης που όμως τραυματίστηκε στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και τίθεται off από τους αγώνες με την Αγγλία εκτός έδρας την Πέμπτη και την Ιρλανδία εντός την Κυριακή.

Ο έμπειρος κόουτς ήταν ξεκάθαρος στο ότι η απώλεια αυτή θα καλυφθεί εσωτερικά: με τον Παυλίδη ή τον Δουβίκα. Η δε επιστροφή του Μασούρα στις κλήσεις δίνει ένα έξτρα επιθετικό... όπλο στην Ελλάδα και είναι σαφές πώς ο winger του Ολυμπιακού θα έχει προβάδισμα για βασικός στο Αγγλία - Ελλάδα.

Θυμίζουμε τις κλήσεις του Γιοβάνοβιτς: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χρήστος Μανδάς, Κωνσταντίνος Τζολάκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παντελής Χατζηδιάκος, Ανδρέας Ντόι, Παναγιώτης Ρέτσος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Βαγιαννίδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Μανώλης Σιώπης, Χρήστος Ζαφείρης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας και Τάσος Χατζηγιοβάνης.

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα