Εθνική: Η διαθεσιμότητα των Τσιμίκα και Κωνσταντέλια και η αίσθηση για λίγες αλλαγές

Δημήτρης Τομαράς
Ο Τσιμίκας

bet365

Ο ακραίος μπακ της Λίβερπουλ και ο winger του ΠΑΟΚ ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και θα είναι ΟΚ για το Ελλάδα - Ιρλανδία όπου δεν διαφαίνονται... τρελές αλλαγές.

Στην Αγγλία η Ελλάδα είχε μία συγκεκριμένη προσέγγιση και ως τα πρόσωπα ήταν κάτω από τα δοκάρια ο Βλαχοδήμος και στην άμυνα οι Ρότα, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος και Γιαννούλης.

Στο κέντρο ήταν οι Σιώπης και Κουρμπέλης (άρα δύο εξάρια και όχι ένα όπως ήταν η αρχική εκτίμηση) με τον Μπακασέτα μπροστά τους. Στα 2 άκρα της επίθεσης οι Τζόλης και Μασούρας και στράικερ ο Παυλίδης. Εκτός αρχικού σχήματος έμεινε ο Μάνταλος που ήταν στον πάγκο και εκτός αποστολής λόγω ίωσης τέθηκε ο Τσιμίκας.

Σε σχέση με τα παραπάνω στοιχεία ο Κουλιεράκης θα είναι εκτός λόγω καρτών και ο Χατζηδιάκος είναι ένας βασικός υποψήφιος για τη θέση του και ενώ υπάρχει και ο Ρέτσος. Από εκεί και πέρα οι Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας ξεπέρασαν τα προβλήματα με ιώσεις που είχαν και θα είναι διαθέσιμοι αλλά είναι αβέβαιο το εάν θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που ο Γιαννούλης στην άμυνα αλλά και οι Μασούρας - Τζόλης έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Ενδεχομένως να διεκδικεί μία θέση στο κέντρο και ο Μάνταλος.

twitter.com

Μία εκτίμηση 11άδας για το Ελλάδα - Ιρλανδία είναι: Βλαχοδήμος - Γιαννούλης, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος και Ρότα - Κουρμπέλης με Σιώπη ή Μάνταλο και Μπακασέτα - Τζόλη, Μασούρα και Παυλίδη. Η αίσθηση και η εκτίμηση είναι δηλαδή για λίγες αλλαγές ως προς την 11άδα που είδαμε στην Αγγλία.

@Photo credits: eurokinissi, ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα