Μασούρας στο Gazzetta: «Προσπαθήσαμε στη μνήμη του Γιώργου, ελπίζω να καταφέρουμε το πολυπόθητο» (vids)

Ο Μασούρας

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας στάθηκε στο πώς επηρέασε την Εθνική μας η απώλεια του Μπάλντοκ και ξεκαθάρισε στο Gazzetta πώς χρειάζεται ακόμα δουλειά για να φτάσει η Ελλάδα στον στόχο μίας μεγάλης διοργάνωσης.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ήταν βασικός στο Ελλάδα - Ιρλανδία (2-0) και γενικά είναι ένα από τα βασικά στελέχη της Εθνικής μας ομάδας. Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στο Gazzetta στη μεικτή ζώνη του Καραϊσκάκη μετά τη νέα νίκη των διεθνών μας και για τον χαμό του Μπάλντοκ αλλά και για τη συνέχεια για την Ελλάδα.

Σε σχέση με την απώλεια του 31χρονου ακραίου μπακ αλλά και τη δύσκολη αγωνιστική συνθήκη που αυτή έφερε ο «Μάσου» επισήμανε: «Στο αγωνιστικό κομμάτι έπρεπε να συνδέσουμε την προηγούμενη νίκη με το παιχνίδι με την Ιρλανδία. Ήμασταν όλη την εβδομάδα περίεργα. Το ποδόσφαιρο πηγαίνει σε δεύτερη μοίρα σε τέτοιες περιπτώσεις. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να κάνουμε στη μνήμη του Γιώργου ένα πολύ καλό παιχνίδι. Νομίζω το κατορθώσαμε και στις δύο περιπτώσεις και γι' αυτό είμαστε χαρούμενοι».

Σε σχέση με το εάν τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα πριν το Αγγλία - Ελλάδα για τους διεθνείς ή στη συνέχεια είπε: «Νομίζω το παιχνίδι με την Ιρλανδία ήταν διαφορετικών συνθηκών. Πιστεύω ότι τα δυο παιχνίδια είχαν διαφορετική δυσκολία».

Όσον αφορά στην προοπτική που δημιουργεί αυτή η Εθνική και τον στόχο της παρουσίας της Ελλάδας σε μία μεγάλη διοργάνωση υπογράμμισε: «Σίγουρα όταν κάνεις τέτοιες νίκες δημιουργείς ελπίδες. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε γιατί και η προηγούμενη προσπάθειά μας ήταν εξαιρετική αλλά εν τέλει δεν το κατορθώσαμε. Οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να καταφέρουμε στο τέλος να κάνουμε το πολυπόθητο».

 

Ο Μασούρας

Ο Γιώργος Μασούρας κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική από τον Άγγελο Αναστασιάδη για τους αγώνες στο UEFA Nations League με την Φινλανδία και την Εσθονία. Σε ηλικία 19 ετών αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία και συγκεκριμένα στην Γ' Εθνική με τα χρώματα του Ηλυσιακού.

Στη Super League έπαιξε για πρώτη φορά ως παίκτης του Πανιωνίου εναντίον του Εργοτέλη τον Αύγουστο του 2014 και η πρώτη διεθνής συμμετοχή του σε διασυλλογική διοργάνωση καταγράφηκε τον Ιούλιο του 2017 στον αγώνα Πανιώνιος -Γκόριτσα (Europa League). Πριν από την κλήση του στην Εθνική ο Γιώργος Μασούρας είχε 8 συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων με προπονητές τον Αντώνη Νικοπολίδη και τον Κώστα Τσάνα. Στην Εθνική έχει 45 ματς με 10 γκολ ενώ στον Ολυμπιακό έχει καταγράψει 267 αγώνες με 57 τέρματα.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα