To ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχεται στο WRC 10

To ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις έρχεται στο WRC 10
Οι φίλοι του WRC μπορούν πλέον να οδηγήσουν τις θρυλικές ειδικές διαδρομές του εθνικού μας αγώνα στο επίσημο videogame του WRC.

To WRC 10 ετοιμάζεται για τη νέα του αναβάθμιση, η οποία αναμένεται η πιο σημαντική για τα ελληνικά δεδομένα. Το επίσημο videogame του WRC θα προσθέσει το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που επέστρεψε στο καλεντάρι του θεσμού το 2021.

Η νέα αναβάθμιση του τίτλου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και θα προσθέσει τον εθνικό μας αγώνα με 9 ειδικές διαδρομές. Το Ράλλυ Ακρόπολις υπάρχει ήδη στο videogame, όμως είναι αποκλειστικά για χρήση ιστορικού περιεχομένου. Με την εξέλιξη αυτή, όλοι οι gamers μπορούν πλέον να απολαύσουν τον εθνικό μας αγώνα και στον εικονικό κόσμο.

WRC 10 Acropolis

Έχοντας βρεθεί από κοντά στην Ελλάδα, η ομάδα εξέλιξης του videogame προσπάθησε να αναπαραστήσει με τον καλύτερο τρόπο τις ειδικές διαδρομές της χώρας μας. Οι σκληρές επιφάνειες, οι απαιτητικές στροφές και οι δύσκολες συνθήκες υπόσχονται να δώσουν επιπλέον ευχαρίστηση στον οδηγό.

 

Επιπλέον, μαζί με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα προστεθεί το Ypres Ράλι Βελγίου, 5 νέες ειδικές διαδρομές για τη λειτουργία ιστορικού περιεχομένου και ένα νέο αγωνιστικό, του οποίου η ταυτότητα παραμένει άγνωστη.

WRC 10 Acropolis

Το WRC 10 είναι διαθέσιμο για τις πλατφόρμες Playstation 5, Playstation 4, XBOX και pc.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!