WRC, Ράλλυ Εσθονίας: Η έξοδος που έβγαλε νοκ-άουτ τον Μπριν (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
WRC, Ράλλυ Εσθονίας: Η έξοδος που έβγαλε νοκ-άουτ τον Μπριν (vid)
Ο οδηγός της M-Sport φλέρταρε με το Top-3 της γενικής κατάταξης του έβδομου γύρου της σεζόν, όταν βγήκε εκτός δρόμου.

Οι ελπίδες της M-Sport και του Κρεγκ Μπριν για μία θέση στο βάθρο του Ράλλυ Εσθονίας, έβδομου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, χάθηκαν νωρίς.

Ο Ιρλανδός είχε κάνει δυναμικό ξεκίνημα και μετά τις πρώτες τρεις ειδικές στη δοκιμασία της Βαλτικής, ήταν στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης- μόλις 2.2 δευτερόλεπτα πίσω από το Hyundai i20 N Rally 1 του Τιερί Νεβίλ.

Κρεγκ Μπριν

Μάλιστα είχε κάνει δυναμικό ξεκίνημα στην τέταρτη ειδική διαδρομή, το πρώτο πέρασμα από την «Raanitsa» των 21.45 χιλιομέτρων αλλά δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει.

Το Ford Puma Rally1 βγήκε εκτός δρόμου σε μία γρήγορη αριστερή καμπή, με τον Μπριν να καταστρέφει την εμπρός ανάρτηση. Δείτε το ατύχημα του ταλαντούχου οδηγού, στο video που ακολουθεί…

 

Όπως είπε ο διευθυντής της M-Sport, Ρίτσαρντ Μίλενερ, ο οδηγός του ήταν μισό μέτρο εκτός αγωνιστικής γραμμής, πράγμα που πυροδότησε την έξοδο και την εγκατάλειψη από το σκέλος.

Δείτε τα πρώτα λόγια του Μπριν μετά την άτυχη στιγμή του, καθώς και το πληγωμένο αγωνιστικό Puma, στο παρακάτω video…

Εκμεταλλευόμενος το σύστημα Rally2, o Ιρλανδός επέστρεψε στη μάχη σήμερα, κουβαλώντας 5 λεπτά ποινής για κάθε ειδική της Παρασκευής που δεν ολοκλήρωσε. Στην κορυφή της γενικής κατάταξης στο ξεκίνημα του δεύτερου σκέλους, ήταν ο Κάλε Ροβάνπερα της Toyota Gazoo Racing.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!