ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Στο δεξί μπάκετ του C3 Rally2 της Citroen - Καρέλλης (vid)

Νίκος Γιαννούλας
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Στο δεξί μπάκετ του C3 Rally2 της Citroen - Καρέλλης (vid)
Το gMotion by gazzetta ταξίδεψε έως την Παύλιανη για την αποκάλυψη της αγωνιστικής ομάδας Citroen – Καρέλλης και ο Ν. Γιαννούλας βρέθηκε στο μπάκετ του συνοδηγού.

Η περσινή επιτυχία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις αλλά και η προδιαγεγραμμένη φετινή, συνέβαλε ώστε αρκετοί πετυχημένοι αγωνιζόμενοι να ανακάμψουν στον κορυφαίο μας αγώνα και να συνθέσουν ικανές για διάκριση αγωνιστικές ομάδες.

Μια τέτοια περίπτωση -και μάλιστα από τις πλέον σοβαρές και ελπιδοφόρες- είναι η αγωνιστική ομάδα Citroen – Καρέλλης, με πλήρωμα τους Χρυσόστομο Καρέλλη και Λεωνίδα Μαχαίρα, στο πηδάλιο ενός Citroen C3 προδιαγραφών Rally2.

 

Σε μια ζεστή αλλά και εντυπωσιακά οργανωμένη εκδήλωση στο κτήμα Βασιλικιά στην Παύλιανη, η αγωνιστική ομάδα έκανε την πρώτη επίσημη παρουσία της. Τόσο το αυτοκίνητο όσο και το έμπειρο πλήρωμα, δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες. Ταυτόχρονα, όμως, είναι εντυπωσιακή η προσέλκυση ιδιαιτέρως σημαντικών εγχώριων αλλά και διεθνών χορηγών, όπως η Citroen Hellas, η Santander, η Total, η DHL, η Euro Repar και φυσικά το Karellis Group.

Citroen Καρέλλης

Το ίδιο το αυτοκίνητο, με κορυφαίες προδιαγραφές, υποστηρίζεται από την αγωνιστική ομάδα TRT, η οποία με τη σειρά της συνεργάζεται στενά με την Citroen.

Citroen Καρέλλης

Ενώ όλα τα παραπάνω αποτελούν τις ενδείξεις μιας πολύ σοβαρής αγωνιστικής προσπάθειας, η συνοδήγηση στη μικρή χωμάτινη διαδρομή της Παύλιανης αποκάλυψε ότι το σύνολο οδηγός – αυτοκίνητο έχουν τη δυναμική να βρεθούν πολύ ψηλά στην κατάταξη των ελληνικών συμμετοχών, αλλά γιατί όχι και στη γενική.

Citroen Καρέλλης

Ο Χρυστόστομος Καρέλλης δεν έχει ακόμα βρει το τέλειο setup για τις ανάγκες του αγώνα αλλά και το στιλ οδήγησής του, ωστόσο «πετούσε» στο χαρακτηριστικό για το χαρακτήρα των ακροπολικών Ε.Δ. κομμάτι διαδρομής των δοκιμών, στο οποίο είχαμε τη χαρά και την τιμή να βρεθούμε στο δεξί μπάκετ. Επιπρόσθετα, για να ικανοποιήσει στο μέγιστο όλους του συναδέλφους που βρεθήκαμε στην εκδήλωση, ελάχιστα «φύλαγε» το κορυφαίο C3 Rally2, προσφέροντας μας εντυπωσιακές στιγμές.

Citroen Καρέλλης

Μετά από πολλά χρόνια απαξίωσης του Ράλλυ Ακρόπολις, είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεια τόσο των οργανωτών του αγώνα, όσο και συμμετοχών - «κοσμήματα» όπως αυτή της Citroen – Καρέλλης. Καλή επιτυχία σε όλους.

Για να βιώσετε την απόλυτη εμπειρία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, διαβάστε τον διαδραστικό Οδηγό Θεατών που δημιούργησε το gMotion by gazzetta, με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και την πρωτοποριακή δυνατότητα πλοήγησης με ένα μόνο κλικ, στα καλύτερα σημεία θέασης των Ειδικών Διαδρομών.

Το πλήρωμα της ομάδας Citroen Καρέλλης

Citroen Καρέλλης

Προδιαγραφές του Citroen C3 Rally2 της ομάδας Citroen Καρέλλης

Citroen Καρέλλης

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!