EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Τι καιρό θα κάνει στις ειδικές διαδρομές

Κώστας Μπιτσικώκος
EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Τι καιρό θα κάνει στις ειδικές διαδρομές
Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης μίλησε στο Gazzetta για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το αγωνιστικό τετραήμερο.

Οι θεατές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα χρειαστούν απλά καπελάκι για τον ήλιο ή μήπως αδιάβροχο και ομπρέλα; Ο εθνικός μας αγώνας διεξάγεται πλέον το φθινόπωρο και – σε αντίθεση με τα παλαιότερα χρόνια που γινόταν στις αρχές του καλοκαιριού – κρύβει την πιθανότητα για τοπικές βροχές πάνω στα βουνά.

Άλλωστε το 2021 έβρεξε σε ορισμένες ειδικές διαδρομές, με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να περνούν από σημεία όπου υπήρχε νερό ή λάσπη. Πώς θα είναι τα πράγματα όμως φέτος;

Όπως δήλωσε στο gMotion by gazzetta ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, φέτος το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις αναμένεται να είναι 100% «στεγνό». Ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος τόσο στην Αττική την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, όταν και θα διεξαχθεί η υπερειδική στο ΟΑΚΑ, όσο και το επόμενο τριήμερο σε Κορινθία και Στερεά Ελλάδα. «Από τις απογευματινές ώρες μπορεί να εμφανιστούν σύννεφα, όμως δεν θα προκαλέσουν βροχές».

Κλέαρχος Μαρουσάκης

 

Εξοπλιστείτε λοιπόν κατάλληλα, συμβουλευτείτε τον αναλυτικό Οδηγό Θεατών του Gazzetta και… βουρ για το βουνό!

Ακούστε το podgazzt για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, στο οποίο οι Κώστας Παστρίμας και Κώστας Μπιτσικώκος συζητούν για τις ιδιαιτερότητες στη σχεδίαση του φετινού αγώνα, την υπερειδική διαδρομή στο Ολυμπιακό Στάδιο, την επιστροφή του Σεμπαστιάν Λεμπ, τα φαβορί για τη νίκη και υπενθυμίζουν τους κανόνες που πρέπει να τηρούν οι θεατές στις ειδικές διαδρομές.

» Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το ΕΚΟ Ραλλυ Ακρόπολις στον πλήρη, διαδραστικό οδηγό του gazzetta.

» Μείνετε μαζί μας και στο Spotify, με ένα click ΕΔΩ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!