Επιστρέφει στον Αγώνα των Πρωταθλητών η Polaris (vid)

Κώστας Παστρίμας
Επιστρέφει στον Αγώνα των Πρωταθλητών η Polaris (vid)
Η Polaris στηρίζει για δεύτερη χρονιά τη φιέστα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Σουηδία.

Το διήμερο 28-29 Ιανουαρίου πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο διάσημος Αγώνας των Πρωταθλητών (Race of Champions). Η δράση μεταφέρεται στην παγωμένη Σουηδία και το Πίτε Χαβσμπαντ όπου στην ειδικά διαμορφωμένη κλειστή διαδρομή Snow+Ice οι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου θα προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις.

Και το 2023 θα δώσουν το παρόν σπουδαίοι κατασκευαστές με την Polaris να βρίσκεται ανάμεσά τους. Η αμερικανική μάρκα α προσφέρει μέσω της Polaris Σουηδίας ένα στόλο οχημάτων από Polaris RZR Pro XP για να υποστηρίξει τους άκρως ανταγωνιστικούς αγώνες εκτός δρόμου στον αγώνα των Πρωταθλητών.

polaris

Οδηγοί όπως οι Μίκ Σουμάχερ, Σεμπάστιαν Φέτελ, Τράβις Παστράνα, Τζέιμι Τσάντγουικ και Μίκα Χάκινεν θα αγωνιστούν στην πίστα πάγου και θα προσπαθήσουν να καταρρίψουν το περσινό ρεκόρ του Σεμπαστιέν Λέμπ που πέτυχε με Polaris. Το RZR Pro XP με τη διασκεδαστική του οδηγική συμπεριφορά και τον ισχυρό κινητήρα των 181 ίππων είναι σίγουρο ότι θα προσφέρουν δυνατές στιγμές στους οδηγούς.

polaris

Υποστηρίζοντας επίσης τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες στα παρασκήνια, τα οχήματα Polaris θα λειτουργούν σε όλη την εκδήλωση Race of Champions για να βοηθήσουν στη διαχείριση αυτού του αγώνα στο χιόνι και τον πάγο. Για τη νεότερη γενιά, η Polaris θα δώσει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 9 και 13 ετών να δοκιμάσουν τα Youth ATV της σε έναν ασφαλή, περιφραγμένο χώρο δοκιμών, ενώ δεν πρέπει να χάσετε τον κασκαντέρ Γιόνας Χέντμπεργκ να κάνει το διάσημο backflip του με ένα Polaris RZR.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ένας διαγωνισμός που ετοιμάζει η Polaris για έναν τυχερό επισκέπτη του φετινού RoC ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να γίνει συνοδηγός σε έναν από τους κορυφαίους οδηγούς στο Polaris RZR Pro XP.

Στιγμιότυπα από το RoC 2022.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!