WRC, Ράλλυ Μεξικού: «2 στα 2» από τον Τάνακ στις βραδινές ειδικές (vid)

WRC, Ράλλυ Μεξικού: «2 στα 2» από τον Τάνακ στις βραδινές ειδικές (vid)
Ο Εσθονός οδηγός της M-Sport Ford έδειξε με το... καλησπέρα ότι θέλει να παραμείνει επικεφαλής της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Στο κέντρο της πόλης Γκουαναχουάτο, που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ο Οτ Τάνακ έδωσε τη δική του παράσταση μπροστά σε χιλιάδες θεατές του Ράλλυ Μεξικού. Ο Εσθονός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο με το Puma Rally1 και στα δύο περάσματα της σύντομης ειδικής μήκους 1,12 χλμ., «χτίζοντας» ένα μικρό προβάδισμα 1,7 δλ.

Στη δεύτερη θέση πίσω από τον Εσθονό οδηγό της M-Sport Ford βρίσκεται ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κάλε Ροβάνπερα, με το Toyota GR Yaris Rally1. Τρίτος στη γενική κατάταξη είναι ο Εσαπέκα Λάπι με το i20 Rally1 της Hyundai Motorsport (+2,2 δλ).

Δείτε ακόμα: Όταν ο Νεβίλ έβαλε στο ψυγείο του αυτοκινήτου μπίρα για να συνεχίσει το Ράλλυ Μεξικού

Η αποστολή του Τάνακ θα είναι δύσκολη πάντως στις σημερινές ειδικές διαδρομές, καθώς ξεκιμά πρώτος και θα «καθαρίζει» το δρόμο. Κάτι που αναμένεται να του κοστίσει ορισμένα δευτερόλεπτα.

 

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει 8 ειδικές διαδρομές, με την εκκίνηση στην πρώτη εξ αυτών να δίνεται στις 4.48 μμ (ώρα Ελλάδας).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!