Πώς να διατηρήσετε το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα σας σαν καινούρια

Νίκος Γιαννούλας
Πώς να διατηρήσετε το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα σας σαν καινούρια
Σήμερα που ακόμα και το μικρότερο όχημα αποτελεί μια μεγάλη επένδυση, η διατήρησή του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αποτελεί ανάγκη.

Μικρό ή μεγάλο, καινούριο ή μεταχειρισμένο, κάθε αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα απαιτεί ένα μεγάλο έξοδο για να αποκτηθεί. Ταυτόχρονα, αποτελεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, το οποίο όσο καλύτερα διατηρήσουμε, τόσο πιο επωφελής θα είναι για εμάς η μεταπώλησή του.

Autoplus
Όσο πιο καλή παραμένει η κατάσταση ενός αυτοκινήτου στο πέρασμα του χρόνου, τόσο πιο μεγάλη διατηρείται η αξία του.


Πώς όμως μπορείς να προστατεύσεις αποτελεσματικά κάτι που βρίσκεται όλη μέρα στο δρόμο, έρμαιο των φυσικών φαινομένων αλλά και της επιβουλής του κάθε κακοήθους; Μια πρώτη σκέψη είναι σίγουρα ο στεγασμένος χώρος στάθμευσης. Ωστόσο αυτός είναι σπάνιος ειδικά στις μεγάλες πόλεις, ενώ όταν δεν είναι ιδιόκτητος προσθέτει ένα ακόμα σημαντικό έξοδο σε αυτά που επιβαρύνουν τη χρήση του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.

Autoplus
Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να έχουμε όλοι και παντού ένα στεγασμένο χώρο στάθμευσης διαθέσιμο.


Υπάρχει ωστόσο κάτι απείρως πιο οικονομικό, απλό και έξυπνο, που μπορεί να προστατεύσει σχεδόν ολοκληρωτικά το όχημά μας: Μια κουκούλα. Αρκεί αυτή να είναι καλής ποιότητας, όπως αυτές που μπορείτε να βρείτε στην Autoplus. Τα οφέλη της χρήσης κουκούλας είναι προφανή, υπάρχουν ωστόσο και αυτά που δεν είναι άμεσα αντιληπτά αλλά είναι εξίσου σημαντικά. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

  • Η προστασία από τα καιρικά φαινόμενα και τις ακαθαρσίες των πτηνών αποτελεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα της κάλυψης του αυτοκινήτου. Συν τω χρόνω, το χρώμα του παραμένει σαν καινούριο, τα φανάρια του δεν πολυμερίζονται και το οικονομικό όφελος μιας σίγουρης αποκατάστασης των παραπάνω χωρίς τη χρήση κουκούλας είναι σημαντικό.
  • Η προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία είναι σημαντική ειδικά στη χώρα μας. Τα πλαστικά του εσωτερικού μένουν σαν καινούρια και το αυτοκίνητο χρειάζεται πολύ λιγότερο χρόνο για να ψυχθεί το καλοκαίρι. Ειδικά το τελευταίο, συμβάλλει στην άνεση όλων των επιβατών αλλά και στην οικονομία καυσίμου.
  • Με μια κουκούλα, προστατεύομε επίσης το όχημά μας από τις μικροεπαφές με άλλα οχήματα, αλλά και από κακόβουλες ενέργειες όπως γρατσουνιές στο χρώμα, με προφανές και σε αυτή την περίπτωση οικονομικό όφελος.
  • Η κουκούλα αποτελεί και ένα μίνιμουμ μέσο αντικλεπτικής προστασίας. Η αδυναμία οπτικής επαφής με το όχημα δεν το καθιστά άμεσο στόχο, ενώ σίγουρα αποτρέπει κάθε επίδοξο κλέφτη καθώς χρειάζεται να ασχοληθεί περισσότερο χρόνο με ένα καλυμμένο, παρά με ένα ακάλυπτο αυτοκίνητο.

Για όλους του παραπάνω λόγους λοιπόν είναι προφανές ότι η αμέσως πιο εύκολη και ενδεδειγμένη προστασία για οποιοδήποτε όχημα μετά από ένα στεγασμένο χώρο στάθμευσης, είναι η χρήση κουκούλας. Και σε αυτή ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικές και προσεκτικοί. Η ποιότητα και το μέγεθος της κουκούλας είναι κεφαλαιώδους σημασίας και στην Autoplus θα βρείτε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Autoplus
Στην Autoplus θα βρείτε κουκούλες κορυφαίας ποιότητας σε προσιτό κόστος και στο ιδανικό μέγεθος για κάθε αυτοκίνητο.

Πού αλλού να πας;


Οι κουκούλες της Autoplus είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας βραδυφλεγή και ανακλαστικά υλικά με θερμοκολλημένες ραφές, εσωτερική επένδυση μαλακής υφής, ανθεκτικά συστήματα συγκράτησης, ενώ κατασκευάζονται σε διάφορα μεγέθη για να ταιριάζουν σε κάθε τύπο αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας. Μάλιστα με μια επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα, οι ειδικοί της εταιρείας θα σας προτείνουν την ιδανική για τις ανάγκες σας.

Autoplus
Και για κουκούλες μοτοσικλέτας, τη λύση δίνει η Autoplus. 


Επειδή λοιπόν δεν μπορούμε όλοι να έχουμε πάντα μαζί μας ένα parking και επειδή είναι καλό να διατηρούμε την αξία του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας μας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για τη στιγμή της μεταπώλησης, επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα πολλά καταστήματα Autoplus ή το e-shop της εταιρείας για να βρείτε την κατάλληλη κουκούλα προστασίας για το όχημά σας.

Για το τέλος κρατήσαμε το καλύτερο! Τον διαγωνισμό της Autoplus χάρη στον οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε 3 ενισχυμένες κουκούλες Ι.Χ. Πάρτε μέρος ακολουθώντας τις οδηγίες του παρακάτω post:

Image Credit: Unsplush, Autoplus

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!