Οι τυχεροί που συνοδήγησαν με τον Λάμπρο Αθανασούλα στο Hyundai i20 N Rally2

Νίκος Γιαννούλας
Οι τυχεροί που συνοδήγησαν με τον Λάμπρο Αθανασούλα στο Hyundai i20 N Rally2
H Hyundai Hellas έδωσε την ευκαιρία σε τρία άτομα να βρεθούν στο δεξί μπάκετ του Hyundai i20 N Rally2 των Λάμπρου Αθανασούλα και Νίκου Ζακχαίου. 

Το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου οι χωμάτινες διαδρομές στα Τρίκαλα Κορινθίας αντηχούσαν από τα σκασίματα της εξάτμισης του Hyundai i20 N Rally2, δίνοντας τον τόνο για το επερχόμενο EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2023 που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως και 10 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο των δοκιμών που πραγματοποίησε ο Λάμπρος Αθανασούλας και ο Νίκος Ζακχαίος, η Hyundai Hellas, ως χορηγός της συμμετοχής, έδωσε μέσω διαγωνισμού την ευκαιρία σε τρία τυχερούς να νιώσουν τη μοναδική ταχύτητα και την ένταση των δοκιμών, από το δεξί μπάκετ.

Hyundai

Έτσι ο Νίκος Ζακχαίος έδωσε για λίγο τη θέση του στην Μυρτώ Καζάντζα, στον Νίκο Βογιατζή και στον Μαρίνο Ρένεση, που διηγήθηκαν την εμπειρία τους στο gmotion.

Μυρτώ Καζάντζα


Hyundai

"Εξαιρετική εμπειρία, once in a lifetime", ήταν η πρώτη φράση της Μυρτώς που συνοδεύτηκε από ένα μεγάλο χαμόγελο. "Η όλη διοργάνωση ήταν πολύ καλή, εξαιρετική η Κα Εξαδακτύλου της Hyundai και φυσικά ο οδηγός κ. Αθανασούλας. Ήταν όλα πάρα πολύ ωραία" Στην ερώτησή μας αν είχε ξανά αντίστοιχη εμπειρία στο παρελθόν, απάντησε: "Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε κάτι τέτοιο και εντυπωσιάστηκα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα".

Νίκος Βογιατζής

Hyundai


"Η εμπειρία αυτή ήταν μοναδική. Δεν το έχω κάνει ποτέ ξανά στη ζωή μου. Η εμπειρία μου είναι κυρίως μοτοσυκλετική, αυτό ήταν το κάτι άλλο". Στη ερώτησή μας για αυτό που τον ενθουσίασε περισσότερο απάντησε: "Η ταχύτητα και ο τρόπος που περνάει από τις λακκούβες... Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα". Ο 24χρονος Νίκος απέκτησε και ένα αυτόγραφο στο t-shirt της Hyundai από τον Λάμπρο Αθανασούλα και ολοκληρώθηκε η εμπειρία του. Ή μήπως όχι; "Θα ήθελα να το ξανακάνω" μας εκμυστηρεύτηκε.

Μαρίνος Ρένεσης

hyu

Ο Μαρίνος ήταν ο πρώτος που συνοδήγησε με τον Λάμπρο Αθανασούλα. Οι εντυπώσεις του; "Απίστευτη εμπειρία, δεν περιγράφεται με λόγια..." Στη συνέχεια όμως, ήταν ποταμός: "Φοβερή εμπειρία, το αυτοκίνητο δεν συγκρίνεται με ένα τυπικό αγωνιστικό στην Ελλάδα. Είναι κάτι πολύ σπάνιο". Στην ερώτησή μας αν είχε και άλλη εμπειρία συνοδήγησης στο παρελθόν απάντησε: "Ναι, είχα ξανά εμπειρία με αγωνιστικό τύπου N. Αυτό δεν συγκρίνεται. Μιλάμε για άλλη κλάση. Δεν υπολογίζουν το δρόμο. Απίστευτη εμπειρία, θα ήθελα να το κάνω ξανά - ξανά". Του το ευχόμαστε, ενώ, συζητώντας στη συνέχεια, ο Μαρίνος εξέφρασε την επιθυμία να ασχοληθεί και ο ίδιος με τους αγώνες αυτοκινήτου.

Κλείνουμε με την ευχή τέτοιες εκδηλώσεις, που βάζουν τους θεατές των αγώνων στη θέση των αγωνιζομένων, κάνοντάς τους κοινωνούς της τέχνης της οδήγησης αλλά και την τεχνολογίας, να γίνουν κοινός τόπος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!