Hyundai Motorsport: Οι «κουτσουρεμένες» αναγνωρίσεις προβληματίζουν τους οδηγούς (vid)

Κώστας Μπιτσικώκος
Hyundai Motorsport: Οι «κουτσουρεμένες» αναγνωρίσεις προβληματίζουν τους οδηγούς (vid)
Νεβίλ, Λάπι και Σόρντο αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που προκαλούν οι καιρικές συνθήκες.

Με το πρόγραμμα αναγνωρίσεων να έχει περιοριστεί και το shakedown να ακυρώνεται, τα πληρώματα που θα λάβουν εκκίνηση στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις πάνε... βόλτα στο άγνωστο.

Οι τρεις εργοστασιακοί οδηγοί της Hyundai Motorsport εξέφρασαν τον προβληματισμό τους από την πολλή λάσπη αλλά και το ενδεχόμενο αρκετές ειδικές διαδρομές να στεγνώσουν μέχρι τα επίσημα περάσματα, κάτι που θα αλλάξει το επίπεδο πρόσφυσης και δεν θα αποτυπώνεται στις σημειώσεις τους.

Τιερί Νεβίλ: «Θα είναι δύσκολες οι συνθήκες. Και το είδαμε από τις αναγνωρίσεις, που έγιναν υπό αντίξοες συνθήκες. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Οι σημειώσεις μας δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, επειδή ο καιρός μπορεί να αλλάξει και οι ειδικές να στεγνώσουν. Κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε υψηλότερες ταχύτητες. Αναμφίβολα δε θα είναι εύκολο».

Εσαπέκα Λάπι: «Περιμέναμε τελείως διαφορετικές συνθήκες στο Ακρόπολις. Είναι μεγάλη η πρόκληση που θα αντιμετωπίσουμε. Αν η βροχή σταματήσει και οι δρόμοι στεγνώσουν ως ένα βαθμό, θα είναι επίσης δύσκολο».

Ντάνι Σόρντο: «Ειλικρινά, οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες. Υπάρχει πολύ λάσπη στο δρόμο. Κάποιες ειδικές είναι σε καλή κατάσταση, αλλά γενικά είναι δύσκολες στην οδήγηση».


Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!