Αθανασούλας: «Σε χειρότερη κατάσταση και με πολλή λάσπη το Ελευθεροχώρι»

Κώστας Μπιτσικώκος
Αθανασούλας: «Σε χειρότερη κατάσταση και με πολλή λάσπη το Ελευθεροχώρι»
Ο Λάμπρος Αθανασούλας συμμετέχει στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με i20 N Rally2 και τη στήριξη της Hyundai Ελλάς.

Οι έντονες βροχοπτώσεις από την κακοκαιρία Daniel έχουν γεμίσει λάσπη αρκετές από τις ειδικές διαδρομές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, κάτι που δεν περίμεναν τα πληρώματα αλλά και οι μηχανικοί των ομάδων. Οι αναγνωρίσεις περιορίστηκαν σε διάρκεια, ενώ το shakedown ματαιώθηκε με απόφαση των διοργανωτών.

Σε περίπτωση που οι ειδικές διαδρομές στεγνώσουν οι σημειώσεις που κράτησαν τα πληρώματα κατά τις αναγνωρίσεις θα έχουν μικρή σημασία, αφού το επίπεδο πρόσφυσης και οι αγωνιστικές γραμμές θα αλλάξουν. Κάτι που τόνισαν στις δηλώσεις τους οι τρεις εργοστασιακοί οδηγοί της Hyundai Motorsport.

Προβληματισμένος εμφανίστηκςε και ο Λάμπρος Αθανασούλας, ο οποίος μαζί με τον Νίκο Ζακχαίο αποτέλεσαν το πρώτο ελληνικό πλήρωμα στον περσινό αγώνα. «Η Γραμμένη δεν είναι τόσο δύσκολη, απαιτεί προσοχή, ενώ το Ελευθεροχώρι είναι σε χειρότερη κατάσταση και έχει πολλή λάσπη. Ο Ταρζάν δεν είναι απροσπέλαστος, ενώ διαφορετικές σε σχέση με τις αναγνωρίσεις θα είναι οι συνθήκες στις ειδικές του Λουτρακίου μετά τις σημερινές βροχοπτώσεις», ανέφερε.

Οι Αθανασούλας-Ζακχαίος συμμετέχουν με το i20 N Rally2 και τη στήριξη της Hyundai Ελλάς.

Photo Credits: Αcropolis Rally

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!