Το νέο Peugeot PM-01 «βγάζει νύχια»

Κώστας Παστρίμας
Το νέο Peugeot PM-01 «βγάζει νύχια»
Η Peugeot Motocycles φέρνει στην Ελλάδα τη νεανική μοτοσικλέτα PM-01 για στιλάτες μετακινήσεις στην πόλη.

Με την PM-01, η Peugeot Motocycles επιστρέφει δυναμικά στην κατηγορία μοτοσικλετών αστικής μετακίνησης. Οι Γάλλοι σχεδιαστές θέλησαν να δώσουν έναν ιδιαίτερο και νεανικό τόνο στη μοτοσικλέτα και το πέτυχαν αντλώντας στοιχεία και από το τμήμα αυτοκινήτων της γαλλικής μάρκας.

Το νέο PM-01 είναι μια μικρή μοτοσικλέτα με μοναδικό φρέσκο στυλ, έντονες γραμμές και μυώδη εμφάνιση. Σίγουρα η μάσκα εμπρός με τα 3 LED σχήμα νυχιών είναι αυτό που ξεχωρίζει, ενώ υπάρχουν λεπτομέρειες όπως τα τριγωνικά φλας που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Peugeot

Στην καρδιά του σωληνωτού πλαισίου της PM-01 βρίσκεται ένας μονοκύλινδρος, 4χρονος 124,8 κ.εκ. κινητήρας με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου που αποδίδει 14 ίππους στις 9.500 σ.α.λ. και ροπή 11 Nm στις 7.500 σ.α.λ. Σχεδιασμένος σύμφωνα με τα πρότυπα της αγοράς, προσφέρει ιδανικές επιδόσεις για οδήγηση στην πόλη, με ζωντάνια και καλή επιτάχυνση.

Peugeot

Το χαμηλό βάρος των 152 κιλών συμβάλει στις δυνατές επιδόσεις, ενώ η συμπεριφορά της μοτοσικλέτας είναι διασκεδαστική και ασφαλή. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12,5 λίτρων, ενώ στον εξοπλισμό η PM-01 έχει TFT οθόνη με νεανικά γραφικά και USB θύρα φόρτισης.

Peugeot

Η PM-01 είναι εξοπλισμένη με ένα ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 41mm μπροστά και ένα ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα διαθέτουν δίσκο διαμέτρου 280mm μπροστά και έναν 240mm πίσω προσφέροντας εξαιρετικά επίπεδα ασφάλειας σε συνδυασμό με το δικάναλο ABS. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών και η μοτοσικλέτα έχει δυναμική ευελιξία.

Η νέα PM-01 είναι ετοιμοπαράδοτη και διαθέσιμη για test ride με την τιμή της να έχει οριστεί στις 4.400 ευρώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!