Ο Αλ Ατίγια αφήνει την Toyota για την Prodrive

Κώστας Παστρίμας
Ο Αλ Ατίγια αφήνει την Toyota για την Prodrive
Ο πολυνίκης του Ράλλυ Ντακάρ Νάσερ Αλ Ατίγια θα οδηγήσει το πρωτότυπο Hunter T1+ της Prodrive το 2024 στο πρωτάθλημα Rally Raid.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Rally Raid του 2023 και πολυνίκης του σκληροτράχηλου Ράλλυ Ντακάρ, Νάσερ Αλ Ατίγια αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο οδηγός από το Κατάρ εγκαταλείπει την ομάδα της Toyota με την οποία γνώρισε τεράστιες επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια και το 2024 μετακομίζει στην Prodrive.

vprodrive

Ο Αλ Ατίγια θα οδηγήσει το Hunter Τ1+ της Prodrive την επόμενη χρονιά με την περιπέτεια να ξεκινάει από το δύσκολο Ράλλυ Ντακάρ του 2024. Η ομάδα Nasser Racing θα βρεθεί στο πλευρό του Σεμπαστιέν Λέμπ και της ομάδας BRX η οποία επίσης χρησιμοποιεί το πρωτότυπο Hunter T1+ της Prodrive. Εκτός από τους δύο έμπειρους οδηγούς, ακόμα πέντε Hunter θα αγωνιστούν στο Ντακάρ του 2024 με στόχο τι άλλο - τη νίκη.

prodrive

Ο Νάσερ Αλ Ατίγια δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη η αίσθηση να έρχομαι στην Prodrive καθώς έχω δει τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει η ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια με το Hunter. Είμαι ικανοποιημένος που έρχομαι στην Prodrive με τον Ματιέ και πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι από τις πιο δυνατές. Έχω κερδίσει με τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές το Rally Raid, αλλά το να κερδίσω με τέταρτο αυτοκίνητο θα είναι ο μεγάλος στόχος».

prodrive

Θυμίζουμε ότι ο Νάσερ Αλ Ατίγια θα έχει συνοδηγό τον Ματιέ Μπαουμάλ το 2024. Το Ράλλυ Ντακάρ 2024 θα ξεκινήσει στις 5 Ιανουαρίου όπου θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμα φορά στις σκληρές διαδρομές της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!