Νέα χρώματα για την Aprilia Tuareg 2024

Κώστας Παστρίμας
Νέα χρώματα για την Aprilia Tuareg 2024
Η Aprilia ανανεώνει χρωματικά την Tuareg 660 με ακόμα πιο εκλεπτυσμένους συνδυασμούς για την επόμενη χρονιά.

Λίγους μήνες πριν η αγωνιστική Aprilia Tuareg κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally Raid του 2024 η Aprilia αποφάσισε να κάνει ένα φρεσκάρισμα στο μοντέλο παραγωγής. Για το 2024, η Tuareg αποκτά μια ακόμη πιο σπορ και περιπετειώδη εμφάνιση, χάρη στα τρία νέα χρώματα που υπογραμμίζουν τις εξαιρετικές εκτός δρόμου ιδιότητές της και την ασταμάτητη ροπή της προς την περιπέτεια.

Η Aprilia Tuareg του 2024 διατίθεται στα νέα χρώματα Atreides Black και Canyon Sand, εμπνευσμένα από τα φυσικά τοπία που έχει γεννηθεί και στο υποβλητικό χρωματικό συνδυασμό Dakar Podium, ένας φόρος τιμής στη μοτοσικλέτα που κατέκτησε την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη - με νίκες σε τρία σκέλη - στο Dakar 2010, την Aprilia RXV 4.5, με αναβάτη τον Τσαλέκο Λόπεζ.

aprilia

Όλα τα νέα χρώματα συνδυάζονται με ένα βαμμένο κόκκινο πλαίσιο, για να υπογραμμιστεί περαιτέρω η σπορ εμφάνιση της Aprilia Tuareg. Μια ακόμα λεπτομέρεια εμφανίζεται στο μπροστινό φτερό όπου αναγράφεται η διαδρομή της ανάρτησης 240mm, δίνοντας έμφαση στον τεχνικό εξοπλισμό της Aprilia Tuareg ως γνήσια off-road.

aprilia

Θυμίζουμε ότι η Aprilia Tuareg στέφθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία G-1000 του Ιταλικού Πρωταθλήματος Motorally το 2023, ενώ πέτυχε και μία εξαιρετική τρίτη θέση στο Transanatolia Rally, στην πρώτη δοκιμή της σε μεγάλο διεθνή αγώνα.

aprilia

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!