WRC, Ράλλυ Λετονίας: Ο Ροβάνπερα αντέχει στην πίεση από τον οδηγό-έκπληξη του αγώνα (vid)

WRC, Ράλλυ Λετονίας: Ο Ροβάνπερα αντέχει στην πίεση από τον οδηγό-έκπληξη του αγώνα (vid)
Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει προβάδισμα 15,7 δευτερολέπτων έναντι του Λετονού Μαρτίνς Σεσκς.

Σε μάχη ανάμεσα σε δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων ετών του WRC, εξελίσσεται το Ράλλυ Λετονίας. Μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στην Πολωνία, ο Μαρτίνς Σεσκς δίνει και πάλι εντυπωσιακά δείγματα ταχύτητας στον αγώνα της πατρίδας του, αν και άπειρος στο κορυφαίο επίπεδο των ράλλυ.

O 24χρονος Λετονός κέρδισε τις δύο πρώτες του ειδικές διαδρομές σε αγώνα του WRC, σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο στην 3η και την 4η ΕΔ του αγώνα με το υβριδικό Puma Rally1 της M-Sport Ford.

Ο Κάλε Ροβάνπερα, παγκόσμιος πρωταθλητής τα δύο προηγούμενα χρόνια, σημείωσε με το GR Yaris Rally1 της Toyota Gazoo Racing τον καλύτερο χρόνο στις τρεις τελευταίες ειδικές διαδρομές της Παρασκευής και στο τέλος της μέρας διατηρεί προβάδισμα 15,7 δλ.

Την εξάδα συμπληρώνουν οι Σεμπαστιάν Οζιέ (Toyota, +21,6 δλ), Τακαμότο Κατσούτα (Toyota, +33,2 δλ), Αντριάν Φουρμό (M-Sport Ford, +38,5 δλ) και Οτ Τάνακ (Hyundai, +38,8 δλ). O επικεφαλής της βαθμολογίας Τιερί Νεβίλ (Hyundai) είναι στη 9η θέση γενικής, καθώς ξεκινούσε πρώτος στις ειδικές και «καθάριζε» το δρόμο.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει 8 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 104 χλμ.

Photo Credits: Toyota Gazoo Racing, M-Sport Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!